Kapanış Güzelyurt'ta...

Kapanış Güzelyurt'ta...

K-Pet Süper Lig'de 11'inci hafta bu akşam oynanancak Binatlı - Yenicami maçı ile son buluyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig'de 11'inci hafta bu akşam oynanancak Binatlı - Yenicami maçı ile son buluyor. Üner Berkalp Stadı'nda oynananacak olan karşılaşmayı tecrübeli hakem Fehim Dayı yönetecek. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

 

Zirve yarışında son derece önemli bir maç...

Bu akşam oynanacak Binatlı - Yenicami maçı, zirveyi yakından ilgilendiriyor. Haftaya 21 puanla lider giren Binatlı, bir maç eksikle şu anda 2'nci sırada bulunuyor. Doğan Türk Birliği'nin dün, Mağusa Türk Gücü’nü 2-0 mağlup etmesiyle sarı lacivertli ekip, 23 puana ulaşarak, zirveye yükselmişti. Binatlı, bu akşam Yenicami maçını kazandığı takdirde yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Diğer yandan, sezona istediği gibi başlayamayan son şampiyon Yenicami, şu anda 17 puanla 7’nci sırada bulunuyor. Şu ana kadar zirve yarışında bulunan takımlarla oynadığı karşılaşmalarda sonuç anlamında pek fazla üstünlük kuramayan Yenicami, bu maçı kazanıp, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Yenicami, Ozanköy ve Yeni Boğaziçi'ni mağlup ederek, 2 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

 

İki takım da kazanmak istiyor

Bu akşam, Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde hem Binatlı teknik patronu Gökmen Davutoğlu, hem de Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde düşüncelerini aktarmıştı. İki teknik adam da, sahadaki verilelecek olan mücadelenin karşılaşmayı kazanma odaklı olacağını dile getirmişti.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.