Kanal T başarılılara ödüllerini dağıttı

Kanal T başarılılara ödüllerini dağıttı

Futbolda geride kalan sezonda başarılı olanlar Kanal T tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Futbolda geride kalan sezonda başarılı olanlar Kanal T tarafından ödüllendirildi. Lefkoşa Merit Otel’de düzenlenen görkemli törende Kanal T Spor Servisi tarafından belirlenen başarılılara ödülleri takdim edildi.

3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, UBP Milletvekili Ersin Tatar, KTSYD Başkanı Çelen Oben, Hakemler Derneği Başkanı Niyazi Nizam, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, birçok kulüp başkanı, spor yazarı, eski futbolcular, hakemler ve yöneticilerin katıldığı gece büyük ilgi gördü. 

Spor yazarı Necati Özsoy’un sunduğu gecede Kanal T Spor Sorumlusu, program yapımcısı İbrahim Özsoy tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra Ersin Tatar ve Derviş Eroğlu da birer konuşma yaparken, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri ve ödül alacak herkesi kutladı.

Gecede geçtiğimiz sezonun Süper Kupa şampiyonu, bu sezon şampiyon olan ve kupa kazanan takımlar, bir üst lige terfi eden ve centilmen olan takımların yanında, başarılı olan teknik adam, hakem ve futbolculara da özel ödüller takdim edildi. 

Ayrıca Süper Lig takımlarında forma giyen ve gelecek vaat eden genç futbolculara da plaketler verildi. Ödül alan genç yetenekler aileleri ile törene katılırken heyecanları dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.