“Kalıcı olma hedefindeyiz”

“Kalıcı olma hedefindeyiz”

Baf Ülkü Yurdu’nun yeni teknik direktörü Kemal Yürekli YENİDÜZEN’e konuştu…

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu ile yeni sezon için anlaşan ve geçtiğimiz gün yardımcılarıyla birlikte imzayı atan teknik direktör Kemal Yürekli, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Genç teknik adam, yardımcılarıyla birlikte uzun yıllar Baf Ülkü Yurdu’nda kalıcı olma hedefinde olduklarını ifade etti.

Yürekli: “Büyük ve her zaman hedefleri olan bir kulübe geldik”

Baf Ülkü Yurdu’nda geçtiğimiz gün teknik direktörlk görevine gelen Kemal Yürekli, yardımcılarıyla birlikte büyük ve her zaman hedefleri olan bir kulübe geldiklerini söyledi. Yürekli, iyi bir yede ligi bitirmek istediklerini beliretek, vakit kaybetmeden yeni sezonun kadrosunu kuracaklarını ifade etti. Kemal Yürekli, hem kendisinin, hem de yardımcılarının Baf Ülkü Yurdu takımında kalıcı olma hedefinde olduklarının da vurgusunu yaptı. Kemal Yürekli, kendisini bugünlere getiren eski takımı Yalova’ya da teşekkürlerini iletti.

“18 Temmuz’da başlamayı düşünüyoruz”

Kemal Yürekli, transfer çalışmalarına hemen başlayacaklarının bilgisini verirken, 18 Temmuz’da ise sahalara ineceklerini söyledi. Yeni sezonda ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğuna işaret eden genç teknik adam, lige renk katmak istediklerini de belirtti.

“Henüz kimseyle bir görüşmemiz olmadı”

Şu anda toparlanma sürecinde olduklarını belirten Baf Ülkü Yurdu’nun yeni teknik patronu Kemal Yürekli, ilk olarak yönetimle görüşeceklerini, bu görüşmelerde transfer politikasının belirleneceğini söyledi. Şu anda mevcut futbolcuların bile gelecek hakkındaki düşüncelerini almadıklarını aktaran genç teknik adam, şu anda transfer görüşmelerine başlamanın etik olmadığını dile getirdi. Yürekli, transfer görüşmelerine bir yol haritası belirlendikten sonra başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Özekmekçi: “Başarıyı yakalamak için çok çalışacağız”

Teknik direktör Kemal Yürekli’nin yardımcılık görevine gelen Niyazi Özekmekçi, büyük bir kulübe geldiklerini aktararak Baf Ülkü Yurdu takımının, Güzelyurt Bölgesi’nin güzide kulüplerinden biri olduğunu söyledi. Kırmızı yeşilli kulübün başarıya aç olduğunu belirten Özekmekçi, başarıyı yakalamak için hem oyuncuların, hem de kendilerinin çok çalışacağının altını çizdi.

Bu haber toplam 2197 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.