“Kalan maçlarda en az 6 puan toplamalıyız”

“Kalan maçlarda en az 6 puan toplamalıyız”

Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, ligde kalan son 4 maçı değerlendirdi

A+A-

Sezonun henüz bitmediğine dikkat çeken Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Futbolcularımızın bu 4 karşılaşmada gösterecekleri performans, bir sonraki sezonun takımını belirlemede bize yardımcı olacak” dedi.

Takımın küme düşme tehlike hattının üzerinde olmasından dolayı rahatlama içerisine girdiğine dikkat çeken Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, yönetim olarak son dört haftada takımdan en az 6 puan almalarını beklediklerini açıkladı.

Yeşil beyazlı takımın kendini kanıtladığını ve sezon öncesi konan hedefe çok yakın olduklarına işaret eden Suma, “Geride 4 hafta kaldı ve bu 4 haftada en az 6 puan elde etmeliyiz. Ancak bu 4 haftanın önemi alınacak 6 puanın da ötesindedir” dedi.

Gelecek sezonun hazırlıklarına bugünden başladıklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı, “Sezon daha bitmedi, geride tam 4 hafta var. Futbolcularımızın bu 4 karşılaşmada gösterecekleri performans, bir sonraki sezonun takımını belirlemede bize yardımcı olacak. Bu nedenle gelecek sezon Gençlik Gücü’nde forma giymek isteyen futbolcularımız en iyi performanslarını ortaya koymalıdırlar” şeklinde konuştu.

 

“Galibiyet istiyoruz”

Hafta sonu oynanacak olan Gençlik Gücü – Baf Ülkü Yurdu karşılaşması için “Zor maç” nitelendirmesini yapan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma, “Zor bir karşılaşma olacak. Umarım hak edenin kazandığı bir karşılaşma olur. Seyircilerin güzel bir futbol izleyeceğinden eminim. Hedef üç puan olacak” dedi.

 

Vefa Plaketleri devam ediyor

Gençlik Gücü’nün vermeyi başlattığı Vefa Plaketleri verme etkinliğine 16 Nisan, Pazar günü de devam edilecek. Gençlik Gücü – Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasının devre arasında düzenlenecek törende bu kez Gençlik Gücü’ne geçmişte hizmet verenlerden Hasan Kasnak ve Ali Cahit’e Vefa Plaketleri verilecek.

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.