“Kadromuz yeterli, başka transfer düşünmüyoruz”

“Kadromuz yeterli, başka transfer düşünmüyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, takımdaki son durumu YENİDÜZEN’e aktardı

A+A-

“AYNI HATALARI YAPMAK İSTEMİYORUZ”… Transfer döneminin başlaması ile birlikte Doğan Türk Birliği kadrosuna Girne Halk Evi’nden Ali Akbulut’u dahil etti. Başka transfer düşünmediklerini aktaran Teknik Direktör Caner Oshan, ilk devre yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini, ligin istedikleri yerde bitirme amacında olduklarını söyledi

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği, ligin ikinci devresine yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Caner Oshan, Girne Halk Evi’nden Ali Akbulut’u transfer ettiklerini, ikinci devre için başka transfer düşünmediklerini söyledi.

 

Oshan: “Kampımız 6-11 Ocak arası”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan, ikinci devre hazırlıkları kapsamında bir yurtiçi kampı gerçekleştireceklerini söyledi. Kampın 6-11 Ocak tarihlerinde Acapulco Hotel’de gerçekleşeceğini belirten deneyimli teknik adam, hazırlık maçlarına da bugün Mesarya ile başlayacaklarının altını çizdi.

 

“İkinci devre çok daha zor geçecek”

İkinci devre hakkındaki düşüncelerini de aktaran tecrübeli teknik adam, önümüzdeki haftalarda başlayacak ikinci devrenin hiçbir takım için kolay geçmeyeceğini belirtti. Oshan; “Ligin ikinci devresinde her takım birbirini biliyor. Bu devre bir bitiş devresi ve hem ligin üstünde, hem de ligin altında kıyasıya bir yarış olacak. Bu yüzden, ikinci devre çok daha zor geçecek. İlk devre yaptığımız hataları tekrarlamak istemiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Umarım, sezonu istediğimiz yerde bitirebiliriz” şeklinde konuştu.

 

“Başka transfer düşünmüyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Oshan, geçtiğimiz gün Ali Akbulut’un hem kendisi hem de kulübü Girne Halk Evi ile el sıkıştıklarını, dün de oyuncunun bonservisini alarak transferi tamamladıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, kadrolarının yeterli olduğunun altını çizerek, başka transfer düşünmediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.