Kadınlar Ligi’nde şampiyon belli oluyor

Kadınlar Ligi’nde şampiyon belli oluyor

Kadınlar Ligi’nde sezonun şampiyonu belli oluyor. Çanakkale ile Göçmenköy arasında 11 Haziran Pazar günü oynanacak mücadelede kazanan takım Kadınlar Ligi’nin şampiyonu olacak.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kadınlar Ligi’nde sezonun şampiyonu belli oluyor. Çanakkale ile Göçmenköy arasında 11 Haziran Pazar günü oynanacak mücadelede kazanan takım Kadınlar Ligi’nin şampiyonu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak.

 

Çanakkale avantajlı

Kadınlar Ligi’nde şu ana kadar oynanan 9 haftada 22 puan toplamayı başaran Çanakkale son hafta mücadelesi öncesinde en yakın rakibi Göçmenköy’ün 3 puan önünde bulunuyor. Yeşil beyazlılar, ligin son karşılaşmasında rakibi karşısında beraberlik bile almayı başardığı taktirde şampiyonluğu göğüsleyecek. Kadınlar Ligi’nde Göçmenköy’ün şampiyonluğa ulaşabilmesi için ise rakibi Çanakkale karşısında mutlak bir galibiyete ihtiyacı bulunuyor. Göçmenköy’ün rakibinin önüne geçebilmesi için rakibi karşısında en az iki farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor.

 

Maçın saati değişti

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından daha önce aynı güne ancak saat 17.00’ye alınan karşılaşmanın saati değişti. Aynı saatte Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nin 2’nci grubunda mücadele eden Çanakkale’nin Yenişehir’le oynayacak olmasından dolayı yöneticilerin KTFF’ye yaptığı görüşmeler sonrasında Kadınlar Ligi’nde oynanacak Çanakkale – Göçmenköy maçının değişti. Karşılaşma, 11 Haziran Pazar günü saat 19.00’da Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak.

Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.