Kadınlar ‘Erhan’ için parkede

Kadınlar ‘Erhan’ için parkede

Kadınlar Basketbol Ligi’nde Gönyeli ile YDÜ’yü karşı karşıya getirecek olan final serisi anlamlı bir hale dönüştürüldü. Seriden elde edilecek gelir, ameliyat geçiren genç basketbolcu Erhan Gökceylan’ın tedavisinde kullanılacak

A+A-

Eren ŞİŞİK

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Ligi’nde final serisi Gönyeli ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında oynanacak. Seri, 23 Mayıs Salı akşamı oynanacak maç ile başlayacak. Final serisinde, ameliyat geçiren genç basketbolcu Erhan Gökceylan’ın tedavi masraflarının karşılanması amacı ile 5 TL giriş ücreti alınacak.

 

Basın toplantısı düzenlendi

Final öncesinde Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde (KTSYD) bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, Genel Sekreter Ahmet Karaoğlan, YDÜ Kadın Takımı Antrenörü Fatoş Birinci Abbasoğlu, Gönyeli yöneticisi Elif Anıl Uyumsal ve YDÜ sporcusu Damla Öneri katıldı.

 

Nasıroğlu: “Erhan Gökceylan için yapılacak”

Başkan Nasıroğlu, serinin Erhan Gökceylan’ın ameliyat masraflarının karşılanması gibi anlamlı bir amaca hizmet edileceğini belirtti. Girişin 5 TL olacağını, dileyenlerin daha fazla katkı da yapabileceğini belirten Nasıroğlu, toplanacak paranın doğrudan Gökceylan için harcanacağını aktardı.

 

Karaoğlan: “Güzel bir sosyal proje”

Genel Sekreter Ahmet Karaoğlan ise yaptığı açıklamada, güzel bir sosyal bir proje oluştuğunu, bu sayede genç bir sporcumuzun sağlığına kavuşmasına yardımcı olunacağını ifade etti. Karaoğlan, Erhan Gökceylan’ın ameliyatının tamamlandığını ve şu anda yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü belirtti.

 

Abbasoğlu: “Tek amacımız kupayı kazanmak”

YDÜ Kadın Takımı Antrenörü Fatoş Birinci Abbasoğlu ise, Kasım ayından beridir özveri ile çalıştıklarını ifade ederek, tek amaçlarının kupayı kazanmak olduğunu vurguladı. Erhan Gökceylan’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve yeniden spor yapmasını umut eden Abbasoğlu, centilmenliğin ön planda olacağı bir seri olacağını aktardı.

 

Uyumsal: “Çok çalıştık, kupayı kaldırmak istiyoruz”

Gönyeli yöneticisi Elif Anıl Uyumsal ise final serisinin Erhan Gökceylan’ın sağlığına kavuşması amacı ile olacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini, bu sayede Erhan’a hem maddi katkı, hem de manevi destek verileceğinin altını çizdi. Her iki takımın da finale yükselerek başarılı olduğunu kanıtladığını söyleyen Uyumsal, seride öncelikle dostluğun kazanmasını temenni etti. Uyumsal, Gönyeli olarak çok çalıştıklarını, ve şampiyon olarak kupayı kaldırmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 2008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.