K.Kaymaklı’nın hedefi çifte şampiyonluk

K.Kaymaklı’nın hedefi çifte şampiyonluk

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü, masa tenisinde hem kadınlarda, hem de erkeklerde şampiyonluk hedefliyor.

A+A-

Geçen yıl masa tenisi şubesini oluşturan Küçük Kaymaklı’da Masa Tenisi Şube başkanı Zekai Soyatlı’nın gayretleriyle her geçen gün daha da güçleniyor. Hurey Cambaz Ahmetoğlu, Elif Töre gibi güçlü sporcuları bulunan kadın takımına milli ve şampiyon sporculardan Yağmur Aktunç Barın da dahil oldu.

Fadıl Olguner ve Osman Özboranlar’ın yer aldığı erkek masa tenisi takımına milli sporcu Eser Erenler’i ve Pakistan Masa Tenisi Milli Sporcularından Mehdi Hasanzade’yi transfer etti.

 

Soyatlı: Hedef çifte şampiyonluk

K. Kaymaklı Masa Tenisi Şube Başkanı Zekai Soyatlı yaptığı basın açıklamasında masa tenisinde hedeflerinin çifte şampiyonluk olduğunu belirtti. Soyatlı sözlerine şöyle devam etti: “Hedefimiz hem kadınlarda, hem de erkeklerde şampiyonluktur. Bu nedenle her iki takımımızı da transfer yaparak güçlendirdik. Kadın takımımıza Hurey, Elif, Bilgin ve Begüm gibi güçlü sporcuların yanına Yağmur Aktunç Barın’ı da transfer ederek şampiyonluğa kilitlendik. Erkeklerde de Fadıl Olguner ile Osman Özboranlar’ın yanına milli sporcumuz Eser Erenler’i ve Pakistan Milli sporcusu Mehdi Hasanzade’yi transfer ettik. Hedefimiz çifte kupadır.”

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.