John fırtınası Mısır’da da esiyor

John fırtınası Mısır’da da esiyor

Yenicami ve Hamitköy’de forma giyen ve performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan John Ebuka, Mısır Premier Ligi’nde de gollerine devam ediyor. Şu ana kadar 5 gol atan Nijeryalı oyuncu, gol krallığı yarışının 5’inci sırasında bulunuyor

A+A-

Kariyerine Mısır Premier Ligi ekiplerinden Ennpi SC takımında devam eden golcü oyuncu John Ebuka Okoye, gollerine devam ediyor. Takımıyla şu ana kadar 10 maça çıkan Nijeryalı golcü, çıktığı maçlarda 5 gol atmayı başardı. 24 yaşındaki oyuncu ligin Gol krallığı yarışında da takibini sürdürüyor. John, Gol krallığı yarışında 5’inci sırada olmasına rağmen, önündeki 4 oyuncunun 1 gol gerisinde bulunuyor.

 

Takımının gol yükünü çekiyor

Mısır Premier Ligi’nde mücadele eden Ennpi SC takımı ligde 15 gole ulaşırken, en golcü oyuncusunun John Ebuka olduğu da dikkat çekiyor. Ennpi SC takımının gol krallığı yarışında John Ebuka’nın dışında, oyuncusu bulunmuyor.

 

Takımı 8’inci sırada

Mısır Premier Ligi ekibi Ennpi SC, şu anda 17 puanla ligin 8’inci sırasında bulunuyor. Eksik maçı olan Ennpi SC, bir sonraki maçını 21 Şubat Pazar günü Ismaily takımıyla oynayacak.

 

Ülke futbolunda tarihe geçti

Ülkemize ilk kez 2016-2017 sezonun başında Yenicami’ye getirilen golcü oyuncu, oynadığı 4 sezonda lig ve kupa şampiyonlukları kazanmasının yanında, 3 kez de Gol Kralı oldu. 4 sezonda Yenicami ve Hamitköy takımları olmak üzere toplamda 140 maça çıkan Nijeryalı oyuncu, bu maçlarda 172 gol kaydederek ülke futbolunun tarihine geçmişti.

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.