İzge: “Kazandığımız için mutluyuz”

İzge: “Kazandığımız için mutluyuz”

Lapta antrenörü Devrim İzge, geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Mesarya maçını yorumladı

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig’in 10’uncu haftasında güçlü rakibi Mesarya’yı mağlup etme başarısı gösteren Lapta’da antrenör Devrim İzge, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. İzge, Mesarya’ya karşı elde ettikleri galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını aktaran İzge, kazanmalarına rağmen oyun anlamında bu maçtan dersler çıkarmaları gerektiğini ifade etti.

 

İzge: “Çıkarmamız gerek birçok ders var”

Lapta antrenörü Devrim İzge yaptığı değerlendirmede, güçlü rakiplerine karşı maçı kazandıkları ve 3 puanı aldıkları için çok mutluluk duyduklarını ancak bu maçtan çıkaracakları birçok ders olduğunu söyledi. İzge;  “Ligin 9’uncu haftasında Maraş’a karşı deplasmanda son dakikada yediğimiz golle kaybetmemizin ardından moralimizi yüksek tutup kendi sahamızda Mesarya maçını kazanabilecek gücümüz olduğunu önce futbolcularımızı inandırdık. Zaten geçtiğimiz haftalara da baktığımız zaman iyi futbol oynayan mücadele gücü yüksek ve giderek artan bir form grafiğimiz vardı.  Fakat zaman zaman bunu skora yansıtamamamız bizim istikrarsız sonuçlara almamıza neden oldu.  Mesarya maçında özellikle ilk yarı yakaladığımız tüm pozisyonları gole çevirmemiz ve soyunma odasına 3-0’lık bir skorla gitmemiz 2’nci devreye çok rahat başlamamıza neden oldu ve maçın hemen başında golü kalemizde görmemizle birlikte Mesarya takımı maça ortak oldu. Umutlanan Mesarya bizim ilk yarıda onlara karşı oynadığımız oyunu bu kez onlar oynamaya başladı ve nitekim 2’nci golü kalemizde gördükten sonra panik başlamıştı zaten. Fakat takım tekrar toparlanıp 4’üncü golü bulduğumuz zaman maçı artık bitirmiştik. Yalnız bu maçı kazanmamıza rağmen çıkarmamız gereken birçok ders oldu. Kazandığımız ve 3 puan aldığımız için mutluyuz” dedi.

 

Mağlubiyeti ilk tattıran Lapta oldu

Birinci Lig’de sezona fırtına gibi başlayan Mesarya, ilk 8 haftada 8 galibiyet almış, 9’uncu haftada Girne Halk Evi’nekarşı son dakikalarda bulduğu golle 1 puanı kurtarmıştı. 10’uncu haftada Lapta’nın konuğu olan sarı kırmızılı ekip, bu maçtan 4-3 yenik ayrılarak bu sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Güçlü rakibini mağlup etme başarısını gösteren Lapta, 2 hafta aradan sonra galip gelmeyi de başardı.

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.