“İyi bir takım olduğumuzu hatırladık”

“İyi bir takım olduğumuzu hatırladık”

Türk Ocağı’nda Girne Halk Evi maçında da takımın başında Ertaç Taşkıran yer alacak

A+A-

Aksa Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda Cuma günü oynanacak Girne Halk Evi karşılaşmasında da takımın başında deneyimli golcü futbolcu Ertaç Taşkıran yer alacak.

Göçmenköy ile iki hafta önce oynanan karşılaşmanın ardından teknik direktör Rıza Erseven’in görevinden ayrılmasının ardından takımı Bilal Ceylan ile birlikte maçlara hazırlayan Ertaç Taşkıran, 1-0 kazandıkları Yonpaş Dumlupınar maçının ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol programına açıklamalarda bulundu.

Ertaç, teknik adam olmadan izin verilen üç haftalık süreyi kullanacaklarını ve Girne Halk Evi ile oynayacakları karşılaşmada da takımın başında kendisinin yer alacağını belirtti.

“Üç haftalık süreyi kullanacağız” diyen Taşkıran, “Ondan sonra ne olacağını göreceğiz. Yönetimle yapılacak toplantılarda ne karar çıkacak göreceğiz. Bu hafta da takımın başında Refik hocayla beraber ben olacağım” ifadelerini kullandı.

 

Taşkıran: Toprağı üzerimizden attığımızı düşünüyorum

Rıza Erseven’in ayrılığından sonra ne gibi bir değişimin olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Taşkıran, “Daha fazla inanmaktan geçiyor fark. Toprağı üzerimizden attığımızı düşünüyorum. İyi takım olduğumuzu hatırladık. Yedi haftada 6 puan alacak bir takım değiliz” dedi.

Takımla birebir veya toplu olarak yaptıkları konuşmaların işe yaradığını düşündüğünü aktaran deneyimli golcü, “Bazen kanlar uyuşmuyor, bazen uyuşuyor. Şu an uyuştu. İlerleyen haftalarda ne olacak gördükten sonra bakacağız ve yukarılara da bir an önce tırmanmayı düşünüyoruz” açıklamalarını yaptı.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.