“İyi bir takım görüntüsü vermek için çalışıyoruz”

“İyi bir takım görüntüsü vermek için çalışıyoruz”

Süper Lig’in yeni ekibi Mesarya Spor Kulübü, kısa tarihi içerisinde yükseldiği Süper Lig’e hazırlanıyor.

A+A-

2021-22 futbol sezonu hazırlıkları yoğun bir şekilde devam eden sarı kırmızılı ekipte teknik sorumlu Nazım Aktunç, gerek takım içerisinde yakalanan uyum, gerek yeni ve eski oyuncuların kaynaşması, gerekse çalışma disiplininden memnun. Yeni sezon için görüşlerini de aktaran Aktunç, “Hedefimiz yapabileceğimizin en iyisi olacak. Onun için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Aktunç: Oyuncular hem kendilerine, hem bize inanıyor

Hazırlık döneminde saha hazırlıklarının dördüncü haftasında olduklarını ve iyi gittiklerini belirten Nazım Aktunç, “Oyuncuların arzusundan ve isteğinden memnunum. Takım içerisinde yeniler ve eski oyuncuların kaynaşması gerçekten üst düzeyde. İyi bir takım görüntüsü vermek için çalışıyoruz” dedi. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, çalışmaların iyi gittiğini aktaran genç teknik adam, “Çalışma disiplini üst düzeyde. Oyuncular hem kendilerine hem de bize inanıyorlar” açıklamasını yaptı.

mesarya2.jpg

Joseph bekleniyor

Mesarya Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Nazım Aktunç 16-20 Ağustos tarihleri arasında Girne’de Acapulco’da kampa gireceklerini, kampa kadar fiziksel ve taktiksel çalışmalara daha fazla önem vererek sonrasında yine tempolarını düşürmeden oynayacakları oyun taktiğine odaklanacaklarını söyledi. Aktunç, yabancı oyuncu konusunda daha önce anlaştıkları Joseph’in Nijerya’da pasaport konusunda sıkıntı yaşadığını ancak kendisine onu bekleyeceklerini söylediklerini aktarırken, bir sıkıntı olması halinde B planlarının hazır olduğunu, ancak bir aksilik olmaması durumunda yabancılarının Joseph olacağını belirtti.

nazim-aktunc.jpg

“Ayaklarımız yere basıyor”

Kısa sürede ülke futbolunun en üst seviyesine yükselmeleri sonrası yeni sezonda beklentilerin ne olduğu yönündeki soruya Aktunç, “Mesarya çok genç bir kulüp. Beş yıllık bir kulüp ve çok hızlı bir şekilde Süper Lig’e yükseldi. Bu hızlı yükselişin hızlı düşüş olmaması için çalışıyoruz” dedi. “Ayaklarımız yere basıyor” diyen Aktunç, “Öncelikle kulübün hem tesis hem de futbolcu altyapısını geliştirmemiz lazım. Akademimiz kuruldu. Tesisler için de kendi imkanlarımızla sürekli çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz”

“A takım olarak göze hoş gelen, futbolun doğrularını daha fazla yapmaya çalışan, çağdaş futbol oynamaya çalışan, sahada iyi bir takım yaratmak istiyoruz” diyen Aktunç, “Hedefimiz yapabileceğimizin en iyisini yapmak olacak. Onun için uğraşacağız. İyi bir takımımız var. Ligde neler yapabileceğimizi göreceğiz. Ama öncelikle kalıcı olmak lazım. Bu çok önemli. İlerleyen yıllarda daha farklı hedefler konuşulabilir ama önce tesis ve futbolcu altyapısının sağlam temellerde oluşturulması lazım” şeklinde görüş belirtti.

 

 

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.