İstikrar abideleri

İstikrar abideleri

Süper Lig’in ilk yarısında oynanan 15 lig karşılaşmanın tamamında forma giyen 13 futbolcudan sadece iki isim ikinci devrenin tamamında görev yaptı

A+A-

TÜM MAÇLARDA GÖREV YAPTILAR… Süper Lig’in ilk yarısının ardından ikinci yarıda oynanan 7 lig karşılaşmasının tamamında görev yapan isimler Türk Ocağı’ndan Bilal Ceylan ve Gönyeli kalecisi Kemal Bağbal oldu

YENİDÜZEN

Dünyada ve ülkemizde etkili olan Koronavirüs salgını nedeni ile Süper Lig, 22’nci haftadan sonra oynanamadı. Ligin 15 haftalık ilk yarısında maçların tamamında görev yapan 13 futbolcudan sadece 2 tanesi ikinci yarıda 22’nci haftaya kadar oynanan 7 maçlık dönemin tamamında takımları adına mücadele etti.

 

13 futbolcudan 2 tanesi istikrarı yakaladı

Süper Lig’in ilk devresinde 15 haftanın tamamında görev yapan 13 futbolcudan üç tanesi ikinci devrede herhangi bir takımda görev yapmadı. Göçmenköy forması giyen Joseph Obidiaso ve Hamitköy forması giyen Oladele Oshobe ikinci yarıda takımları veya başka takımlar tarafından tercih edilmediği için ligde forma giymedi. Lefke kalecisi Mehmet Özeralp da Lefke’den ayrılma kararı aldıktan sonra ikinci yarı herhangi bir takımla anlaşmadığı ve futbola ara verme kararı aldığı için müsabakalarda yer almadı.

 

İstikrarı kaybedenler

İlk yarıda 15 maçta görev yapan, ikinci yarıda teknik heyet tarafından görev verilmeyen, kart cezası veya sakatlıkları nedeni ile birer maç görev yapmayan isimler de mevcut. Binatlı’dan Alattin Yavuz, Düzkaya’dan Ali Karal, Gençlik Gücü’nden Raif Denktaş Pehlivan, Gönyeli’den Christian Chukwuka, Düzkaya’dan Talat Dağer, Lefke’den yerli statüde oynayabilen Armstrong Chidi, Türk Ocağı’ndan Cenk Yılmaz ve Yenicami’den Serge Abaka bu isimler arasında yer aldı.

 

Ceylan ve Bağbal tüm maçlarda görev yaptı

Süper Lig’in ilk devresinin ardından ikinci devredeki 7 karşılaşmanın tamamında görev yapmaya devam eden iki isim mevcut. Bu isimler Gönyeli kalecisi Kemal Bağbal ve Türk Ocağı savunmacısı Bilal Ceylan. Her iki oyuncu 22 maçlın dönemde toplamda 1980 dakika görev yaparak ligin en istikrarlı isimleri oldu.

Bu haber toplam 1739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.