“İsteğimiz etkin iletişim, hak edilen ilgi, adil paylaşım”

“İsteğimiz etkin iletişim, hak edilen ilgi, adil paylaşım”

Basketbol Federasyonu başkanı Orhun Mevlit, federasyonun Sağlık Bakanlığı ile istişare sonrasında büyükler kategorilerinde ilk etapta açık alan antrenmanlarına izin vermesinden dolayı mutlu.

A+A-

Zira, Mevlit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla heyecanlı olduğunu belirtti. Mevit ayrıca spordan sorumlu bakan Erhan Arıklı, Genel Yönetim Kurulu Başkanı Mete Topcu ve Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’in de desteğini beklediklerini ifade ederek, isteklerinin etkin iletişim ve sonuna kadar hak edilen ilgi, adil paylaşım olduğunu vurguladı.

Orhun Mevlit’in paylaşımı şu şekilde:

 

Yeniden parkelere dönmek için heyecanlıyız...

Yeniden başlama sürecinde....

Sağlık Bakanı Ünal Üstel'e, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı ve Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu Başkanı Deren Oygar'a, Yataklı Tedavi Kurumu Müdürü Cenk Soydan'a ve Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Batu Beyit'e basketbol ailesi adına sonsuz teşekkürler..Temiz salonlar, canlı yayınlanan maçlar, dopdolu seyircili maçlar ve basketbol adına çok daha fazlası için sıra sizde..Sayın spordan sorumlu bakanım Erhan Arıklı, Genel YK Başkanım Mete Topcu ve Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek....sizin desteğinizi bekliyoruz...Tek istediğimiz etkin iletişim ve sonuna kadar hak edilen ilgi...adil paylaşım...

Bu haber toplam 1595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.