İstanbul öncesi son hazırlıklar

İstanbul öncesi son hazırlıklar

İstanbul’da 3 Eylül Cuma günü yapacağı boks müsabakasına hazırlanan Metin Turunç kampa girdi.

A+A-

Müsabaka öncesi son antrenmanını antrenörü Dindar Gölçek ile yapıp kampa giren Turunç, 2 Eylül sabahı İstanbul’daki müsabaka için adadan ayrılacak. Son idmanda hırslı ve arzulu olan Turunç, müsabakayı da kazanıp kemere bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Milli boksör Metin Turunç’un antrenörü Dindar Gölçek idman sonrasında yaptığı açıklamada tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, İstanbul öncesinde 1 günlük kampa gireceklerini belirtti. Metin’in İstanbul’daki müsabaka öncesi rahat, tempolu ve planladıkları gibi çalıştığını söyleyen Dindar Gölçek, artık maç saatini beklemeye koyulduklarını söyledi.

Metin’in maça hazır olduğunu, İstanbul öncesi çok iyi çalıştığını belirten Gölçek, artık İstanbul’da ki 3 Eylül akşamını beklediklerini ifade etti.

Metin’in rakibinin müsabaka günü belli olacağını, ancak Özbekistan uyruklu bir sporcu olacağını söyleyen Dindar Gölçek, kendilerinin rakipten daha çok müsabakayı düşündüklerini söyledi.

Kemere bir adım daha yaklaşmak için doğru zamanda doğru işler yapıp Ukrayna ve Arnavutluk’tan döndükleri gibi zaferle dönmek istediklerini belirten antrenör Dindar Gölçek, İstanbul’da yapılacak olan müsabakanın farklı ortam ve çok farklı atmosfere sahne olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 595 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.