“İskele’ye kupa getireceğiz”

“İskele’ye kupa getireceğiz”

Süper Lig ekibi Gençler Birliği’nde çalışmalar yoğun geçiyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de mücadele eden Gençler Birliği’nde teknik direktör Hasan Topaloğlu YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, çalışmaların son derece iyi gittiğini hatırlatarak, bu sezon mutlaka kupa kazanmak hedefinde olduklarını söyledi.

 

Topaloğlu: “Süreç son derece verimli geçiyor”

Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, Temmuz ayından bu yana devam eden sürecin son derece iyi ve verimli geçtiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, sahada sadece futbolun konuşulduğunu aktararak, takımdaki arkadaşlığa vurgu yaptı. Takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu aktaran Topaloğlu, “disiplinin olduğu yerde başarı da var” değerlendirmesini yaptı.

 

“3 gün süren ilk etap kampımızı gerçekleştirdik”

Geçtiğimiz hafta sonunda ilk etap  kamp çalışmalarını yaptıklarını belirten İskele teknik patronu Topaloğlu, orada kendilerine yardımcı olan Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ve Dipkarpaz Kulüp Başkanı Kerem Sönmez başta olmak üzere tüm bölge halkına teşekkürlerini sundu. 3 gün boyunca 5 idman yaptıklarını aktaran Topaloğlu, 1 de hazırlık maçı yaptıklarını ifade etti. Gençler Birliği, kampın ardından Çarşamba günü bir diğer Süper Lig ekibi Binatlı ile bir hazırlık maçı daha yapacak.

 

“Yabancı oyuncularımız bize verim verecek”

Teknik direktör Hasan Toplaoğlu; “Geçen yıldan tanıdığınız Yakubu Malik ve Emeka Uzor bu sezon da bizimle birlikte çalışıyor. İki oyuncuyla da bir sıkıntı olmaması halinde devam edeceğiz. Şu anda 2 yabancı oyuncu deniyoruz. Bunların bir tanesi ön libero, diğeri ise 10 numara özellikli bir oyuncu. İki oyuncu da özverili bir şekilde çalışıyor. Hangi oyuncuyla devam edeceğimizin kararını süreç içerisinde vereceğiz” dedi.

 

“Başarıyı hedefliyoruz”

Gençler Birliği teknik patronu Topaloğlu, yeni sezonu da değerlendirdi. Hasan Topaloğlu; “Bu sezon çok zor geçececek, Gençler Birliği camiası olarak bunun bilincindeyiz. İyi bir takımız, eksikliklerimizi en kısa zamanda toparlamak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Sezon açılana kadar hazırlık maçlarına devam edip, her hazırlık maçından sonra eksikliklerimizi gözlemleyeceğiz. 2’nci etap kampımız 21 Ağustos’ta Kartepe’de olacak. Lig açılana kadar hazır hale geleceğiz. Bu sezon kesinlikle başarıyı hedefliyoruz. İskele’nin müzesine mutlaka bir kupa koymak istiyoruz” şeklinde konuştu.

   

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.