İskele ile Osum devam ediyor

İskele ile Osum devam ediyor

AKSA süper Lig ekiplerinden Pera Larnaka Gençler Birliği’nde teknik direktör Abbas Osum’un istifası yönetim tarafından kabul edilmedi.

A+A-

Osum ile yapılan görüşme sonrasında kendisi ile devam etme isteği bildirilirken devre arasına kadar takımın başında olacağı açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca takımın birlik ve beraberliğini sarsacak davranışlarda bulunan spocular ile yolları ayırma kararı alındı.

Konu ile ilgili olarak A takım sorumlusu Erhan Dağgül imzası taşıyan açıklama şöyle:

“Bilindiği üzere Süper Ligde mücadele eden Futbol A takımımız Limasol Türk Ocağı maçı sonrası teknik direktörümüz Abbas Osum görevi bırakma kararı aldı.  Yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu tarafından teknik adamımızın istifası kabul görmemiştir.

Teknik adam ile yapılan görüşmede kendisi ile yola devam etmek istediğimizi bildirdik. Kendisi de yıllarca kaptanlığı yaptığı bu camiayı kıramayacağını ve devre arasına kadar takımın başında olacağını, devre arasında ise yapılacak durum değerlendirilmesi sonrası nihai kararını vereceğini tarafıma iletti.

Sezon başından bugüne kadar takımımızın birlik beraberliğini sarsacak davranışlarda bulunan sporcular ile yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız ve bu sebepten ötürü yapılan yönetim kurulu toplantısında süresiz kadro dışı kalmalarına oybirliği ile karar verilmiştir. Bilinmesini isteriz ki hiçbir kimse 90 yıllık bir camiadan büyük değildir. Sportif başarılar ve başarısızlıklar gelip geçicidir aslolan Larnaka Gençler Birliği'nin büyüklüğüdür. Bizler de bu doğrultuda hiçbir düzen bozacak veya birliğimizi sarsacak davranışa izin vermeyeceğiz.”

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.