“İsimlerini yaşatmak, ilelebet önceliğimiz”

“İsimlerini yaşatmak, ilelebet önceliğimiz”

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesinin Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yaşamını yitirmesinin üzüntüsü devam ediyor.

A+A-

Mağusa Türk Gücü, Çarşamba günü duyurduğu yönetim kurulu kararı ile hayatını kaybedenlerin adını 2022-23 sezonu kalanında özel tasarlanan formada taşıyacaklarını duyurmuştu. Her futbolcunun formasında iki ismin yer alacağı, önünde okul logosunun yer aldığı formalara ada genelinden büyük ilgi gösterildi. Konu ile ilgili olarak Yenidüzen’e konuşan Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, “İsimlerini yaşatmak, ilelebet önceliğimiz” dedi.

Konu ile ilgili olarak SPORYENİ'ye konuşan Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, formaların 5 bin adet yapılacağını, maliyetini kendisi ve kulübün destekçisi Akıl Ağaoğlu tarafından üstlendiğini açıkladı. Elde edilecek gelirin tamamen çocukların isminin yaşatılacağı bir organizasyonda kullanılacağını aktaran Başkan Bozkurt, taraftar formalarının arkasında numara olmayacağını söyledi.

Deprem bölgesinde bulunarak acıyı derinden yaşadıklarını belirten Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, “Çok üzgünüm. Şahsen hayatım boyunca ben böyle bir acı yaşamadım. Bir neslin yok olmasına şahit olmak çok üzücü…” dedi. Bozkurt, “Bundan sonraki süreçte ailelerin yanlarında olarak bu çocukların isimlerini yaşatmak, nasıl acıyı azaltabilirsek o şekilde hareket edeceğiz. Bu çocukların ismini yaşatmak ilelebet önceliğimiz. Şahsen ve kulüp adına da böyle olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.