"İsimler gelip geçici, Lefke Türk Spor Kulübü ismi kalıcıdır"

"İsimler gelip geçici, Lefke Türk Spor Kulübü ismi kalıcıdır"

Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Adnan Doğruyol, SPORYENİ'ye konuştu, Toygar Davulcu'ya emeklerinden dolayı teşekkür etti.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Lefke'de teknik direktör Toygar Davulcu'nun istifa etmesinin ardından kulüp Başkanı Adnan Doğruyol SPORYENİ'ye bundan sonraki süreci anlattı, Davulcu'ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

Yarın akşamüzeri Yönetim Kurulu'nun toplanacağını ve yeni bir arayış içerisine gireceklerini anlatan Doğruyol, yeni teknik adamın Hamitköy maçına yetişmemesi durumunda Arif Solkanat ile maça çıkacaklarını belirtti. 

Doğruyol şunları söyledi: 

"Toygar hocamızdan memnunduk, ayrılmak istedi. Biz de bu kararına saygı duyduk. Kendisine verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz. Yarın Yönetim Kurulu'muz toplanacak ve bu konuda bir karar üretecek. Toplantıda çıkacak karara göre yol haritamızı belirleyeceğiz. Eğer hafta sonuna kadar bir hoca bulamazsak Hamitköy maçına Arif hocamızla çıkacağız. Ben, bu ayrılığın takımda olumsuz bir etki yaratacağını düşünmüyorum. İsimler gelip geçici, Lefke Türk Spor Kulübü ismi kalıcıdır. El birliği vererek bunu atlatacağız ve şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceğiz"  

 

Bu haber toplam 1785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum