“İşimizin zorluğu kadar inancım tam”

“İşimizin zorluğu kadar inancım tam”

Doğan Türk Birliği'nin yeni teknik direktörü Turan Altay, SporYeni'ye konuştu

A+A-

Caner Oshan’ın uzun yıllardır sürdürdüğü görevinden ayrılmasının ardından elini çabuk tutan doğan Türk Birliği, deneyimli teknik adam Turan Altay ile anlaştı. Altay, SporYeni’ye yaptığı açıklamada İşimizin zor olduğunu biliyorum ama ne kadar zor olduğunu düşünüyorsam, o kadar da hedefe ulaşacağımıza olan inancım tamdır” dedi

 

AKSA Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan’ın 14 yıl aralıksız sürdürdüğü görevinden ayrılmasının ardından deneyimli teknik adam Turan Altay ile anlaşma sağlandı. Altay, söz konusu anlaşma ile ilgili olarak SporYeni’ye yaptığı açıklamada “İşimizin zor olduğunu biliyorum ama ne kadar zor olduğunu düşünüyorsam, o kadar da hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır” dedi.

 

Altay: İşimizin zorluğu kadar hedefe olan inancım tam

Doğan Türk Birliği ile varılan anlaşmayla ilgili duygularını sorduğumuz Turan Altay, Doğan Türk Birliği’nin çok önemli bir camia olduğunu vurgularken, bir değişimin yaşandığını kaydetti. Altay, “Bizi de bu göreve layık gördüler. Görüşüp anlaşma sağladık” şeklinde konuşurken, “İşimizin zor olduğunu biliyorum ama ne kadar zor olduğunu düşünüyorsam, o kadar da hedefe ulaşacağımıza olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

 

“Caner hocadan aldığım cevaplar sonrası anlaşmayı kabul ettim”

Doğan Türk Birliği’nde uzun süre sonra yaşanan teknik adam değişiminin olumlu veya olumsuz yansıma ihtimaliyle ilgili görüşünün ne olduğu sorusu üzerine Altay, “Doğan Türk Birliği’nde alışıla gelmiş bir düzen vardı. Ben özellikle Bayar başkanla görüşmeden önce, akşam birlikte yemek yedik, bu yemekte ayrılan ve çok değerli bir arkadaşım Caner hocamızın da olmasını istedim. Ona da bazı sorular sormam gerektiğini söyledim. Sormuş olduğum sorulardan çok tatminkar cevaplar aldım. O yüzden bu anlaşmayı kabul ettim” açıklamasını yaptı.

 

İmza töreni düzenlenecek

Öte yandan Doğan Türk Birliği anlaşma sağladığı Turan Altay için imza töreni düzenleyeceğini duyurdu. Pazartesi günü kulüp lokalinde yer alacak olan imza töreninin saatinin ise daha sonra duyurulacağı belirtildi.

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.