Işık Alanya’da zirvede

Işık Alanya’da zirvede

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulubü Sporcusu Fezile Işık 27. Uluslararası Alanya Triathlon Yarışı’nda birinci oldu.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulubü Sporcusu Fezile Işık 27. Uluslararası Alanya Triathlon Yarışı’nda birinci oldu.

Fezile Işık, dünyanın farklı bölgelerinden pek çok sporcunun katılımı ile 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen yarış sonucunda kadınlar arası triatlon yarışında 2 saat 58 dakikalık bir derece elde ederek birinci oldu.

Başarılı LTB sporcusu Fezile Işık, 15 Ekim’de Antalya’da gerçekleşecek "Uluslararası Gloria Ironman 70.3 Turkey" yarışlarına da katılacak. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek yarışmada, yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarında yaklaşık bin 500 kişi yarışacak.

2000 yılından beridir LTB Spor Takımı yöneticisi olan Işık, bugüne kadar elde ettiği birçok başarı ile ülkemizin gururu oldu.  

Fezile Işık, Avrupa Kupası ve Türkiye Olimpik triatlon şampiyonu olmasının yanı sıra  Alanya Uluslararası Maraton, yüzme yarışlarında ikinci ve üçüncülük, Alanya Avrupa Kupası Ironwoman yarışlarında olimpik-sprint-triatlon ile aquatlon-duatlon yarışlarında şampiyonluklar ile KKTC Yüzme Maratonu’nda ise birincilik elde etti.

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.