“İnşallah kupalar kazanarak hizmet ederim”

“İnşallah kupalar kazanarak hizmet ederim”

Süper Lig'de lider Mağusa Türk Gücü'ne transfer olan deneyimli oyuncu Mustafa Yaşınses SPORYENİ'ye konuştu, sarı yeşilli forma altında kupalar kazanmak istediğini söyledi.

A+A-

AKSA Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü ikinci yarıya Antalya’da gerçekleştirdiği kamp çalışması ile hazırlanıyor. Devre arasında takıma transfer olan ülke futbolunun deneyimli ismi Mustafa Yaşınses de yeni takımı ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. SporYeni’ye konuşan Yaşınses, önceki kulübü Mesarya’ya “ne kadar teşekkür etsem azdır” derken, yeni takımı Mağusa Türk Gücü’nün hedeflerine elinden geldiğince katkı koymaya geldiğini söyledi. Yaşınses, “MTG’ye kupalar kazanarak hizmet etmek istediğini” sözlerine ekledi.

Transfer sürecini anlattı

Mağusa Türk Gücü’ne transferinin nasıl gerçekleştiği yönündeki soruyu yanıtlayan Yaşınses, ilk olarak gündüz Ali Oraloğlu ile telefonda görüşerek sürecin başladığını, Oraloğlu’nun kendisine plan ve hedefleri aktardığını söyledi. Yaşınses daha sonra akşam saatlerinde de MTG Başkanı Koral Bozkurt ile yüz yüze kısa bir toplantı yaptıktan sonra transferinin gerçekleştiğini aktardı.

Yaşınses: Mesarya’ya ne kadar teşekkür etsem az kalır

Bir buçuk sezon formasını terlettiği Mesarya Spor Kulübü’ne “Ne kazar teşekkür etsem az kalır” diyen Mustafa Yaşınses, “En başta Gürkan Onalt ve Nazım Aktunç’a ve diğer tüm Mesarya ailesine teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezon yaşadığım talihsiz olayda bir gün beni yalnız bırakmayıp sürekli destek oldular. Bu transferin gerçekleşmesinde de örneğine az rastlanır, olağanüstü sağduyu gösterip önümü açtılar. Mesarya’ya hakkım varsa helal olsun. Haklarını helal etsinler. Eski takım arkadaşlarıma sakatlıksız, başarılı bir sezon dilerim. Hepsini çok seviyorum” açıklamasını yaptı.

“İnşallah kupalar kazanarak hizmet ederim”

Yeni takımı Mağusa Türk Gücü ile ilgili de görüşlerini aktaran deneyimli futbolcu, “Mağusa Türk Gücü’ne elimden geldiğince katkı koymaya, hedefledikleri başarılarda yardımcı olmaya geldim” dedi. İlk günden itibaren MTG camiasına sıcak karşılama ve dost yaklaşımları için teşekkür eden Yaşınses, “İnşallah kupalar kazanarak hizmet ederim” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.