“İngiltere’deki futbol anlayışını seviyorum”

“İngiltere’deki futbol anlayışını seviyorum”

Futbol hayatını İngiltere’nin alt lig ekiplerinden Madistone United takımında devam ettiren Kıbrıslı Türk futbolcu Zihni Temelci, 2020 yılını değerlendirirken 2021 yılından beklentilerini anlattı.

A+A-

“HEDEFİM ÜST LİGLER”… Yenicami altyapısında yetişen ve futbol hayatını İngiltere’nin Maidstone United takımında sürdüren Zihni Temelci, YENİDÜZEN’e geride bıraktığımız 2020 yılını değerlendirdi, yeni yıldaki beklentilerini anlattı. Temelci hedefinin İngiltere’de futbol hayatını sürdürerek üst düzey liglerde forma giymek olduğunu açıkladı

 

“BURADA DEVAM ETMEK İSTİYORUM”… Sakatlığını atlattığını ve eski formunu yakaladığına inandığını aktaran Zihni Temelci, “İngiltere’deki futbol hayatını seviyorum. Kariyerime burada devam etmek istiyorum” dedi. Temelci şu an geçici kontrat ile oynadığı Maidstone United ile bir süre sonra yeni kontrat için görüşmelerin olacağını belirtti


Futbol hayatını İngiltere’nin alt lig ekiplerinden Madistone United takımında devam ettiren Kıbrıslı Türk futbolcu Zihni Temelci, 2020 yılını değerlendirirken 2021 yılından beklentilerini anlattı. Yetenekli futbolcu sakatlığını atlatarak son zamanlarda eski formunu yakaladığına inandığını belirtirken, İngiltere’deki futbol anlayışını sevdiğini, kariyerini orada devam ettirerek üst düzey liglerde futbol oynama hedefinin olduğunu ifade etti.

 

Temelci: 4-5 ay belirsizlikle geçti

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını öncesinde katıldığı Madistone United ile iyi gittiklerini, daha sonra Covid-19’dan dolayı liglerin iptal edilmesiyle birlikte Kıbrıs’a döndüğünü aktaran Zihni Temelci, “4-5 aylık bir süre İngiltere’deki ligin durumu ile ilgili belirsizlikle geçti. Bu arada Eski takımım Yenicami ile idman yaparak fit kalma şansı buldum. O açıdan Yenicami camiasına da teşekkür ederim” dedi.

 

“Şanssız sakatlık nedeniyle Dag&Red takımına transfer olamadım”

İngiltere’ye İkinci Lig ekiplerinden Dag&Red takımı için geri döndüğünü aktaran Temelci, “Fakat orada hazırlık maçında geçirdiğim talihsiz bir sakatlık dolayısıyla transferim gerçekleşmedi” ifadelerini kullanırken eski takımı Maidstone United’ın kendi araması ile yeniden takıma dahil olduğunu belirtti.

49667909357-bb1bacac87-o.jpg

“2021’den beklentim sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl olması”

2020 yılının herkesin yaşadığı gibi kendisi için de farklı olaylar ve tecrübelerle dolu bir yıl olduğunu söyleyen genç yetenek, “2021 yılından isteğim öncelikle sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasıdır. Futbol adına beklentim ise takımımla birlikte başarılı bir sezon geçirip bir üst lige çıkma başarısı göstermektir” dedi.

 

“Covid’den dolayı birkaç maçımız ertelendi, şimdi devam ediyor”

Takımının mücadele ettiği ligdeki durumuyla ilgili de açıklama yapan Zihni Temelci, “Koronavirüs vakaları sebebiyle birkaç maçımız ertelense de ligimiz devam ediyor. Son dönemde vakaların hızla artmasıyla bazı düzenlemelere gidilse de profesyonel liglerin devam edeceği haberi bizim için sevindirici oldu” ifadelerini kullandı.

 

“Önümüzdeki günlerde kontrat görüşmeleri olacak”

Sıkı çalışarak sakatlığının etkilerini atlattığını aktaran Temelci, “Yeniden forma şansı bulmaya başladım. Şu anda eski formumu yeniden yakaladığıma inanıyorum” dedi. Temelci, Dag&Red takımına transferi olmayınca döndüğü Maidstone’a geç katıldığı için şu an geçici kontratla oynadığını, önümüzdeki günlerde takımla kontrat ile ilgili görüşmelerinin olacağı bilgisini de verdi.

 

“Hedefim üst düzey liglerde futbol oynamak. Ayrıca gençlere örnek olmak”

“İngiltere’deki futbol anlayışını seviyorum” diyerek sözlerini sürdüren Zihni, “Şu anda burada olmaktan dolayı muyluyum ve futbol kariyerimi de burada devam ettirmeyi istiyorum” dedi. Temelci, “Bireysel hedefim ise kendimi geliştirip üst düzey liglerde futbol oynamak. Ayrıca KKTC’deki gençlere de iyi bir örnek olabilmek” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 3348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.