İncirli’de mutlu son

İncirli’de mutlu son

AKSA 1. Lig’de tarihinde ilk kez mücadele eden İncirli, sıkıntılı geçen lig maratonu sonunda mutlu sonla noktaladı ve ligde kaldı.

A+A-

İncirli kulüp başkanı Derviş Hulusioğlu tarafından ligin 24. haftasından itibaren teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman göreve getirilerek sezonu ligde kalarak tamamlanması camiayı oldukça mutlu etti. Teknik direktör Ahmet Ogan yönetimindeki İncirli 7 haftalık çok zorlu periyotta istediği sonuçlar alınarak Play-out oynamadan ligi tamamlamanın sevincini yaşadı.

 

Kilit maçların kazanılması ligde tuttu

İncirli teknik direktörü Ahmet Ogan, rakiplerle oynadıkları özellikle Yeniboğaziçi, Bostancı Bağcıl deplasman maçları yanı sıra ligin son maçında evlerinde oynadıkları Çanakkale maçlarını çok zorda olsa 1-0’lık sonuçlarla kazanmalarının, ligde kalma adına en önemli sonuçlar olarak görüldüğünü belirterek, kilit maçların kazanılmasının takımı ligde tuttuğunu söyledi. Ligde yeni takımı olmak, tarihinde ilk kez 1. Lig’de mücadele etmenin dezavantajları yanı sıra sezon içerisinde yapılan 4 teknik adam değişikliği, kadroda olan Ahmet Arıtaş, devre arasında yapılan transferlerden Mustafa Tekpınar, Mehmet Sakallı, Asilkan Sadıkoğlu’nun takımı yarı yolda bırakmalarının doğru bir davranış olmadığını belirten Ahmet Ogan, üst düzey oyunculara yakışmadığını belirtti. Göreve geldiklerinde kulüple sıkıntısı olan takımdan ayrılan veya kadro dışı kalan tüm oyuncularla görüştüğünü belirten Ahmet Ogan, mücadelelerine ortak olacak, takıma katkı koymak isteyen futbolculara kapıları açarken, dönen ve dönmeyen futbolcular olduğuna vurgu yaparak, vicdanen rahat olduğunu belirtti.        

 

Karanlıktan Aydınlığa

İncirli teknik direktörü Ahmet Ogan, “Göreve geldiğimiz günden beri saha içinde ve saha dışında önemli sıkıntıların var olmasına rağmen başkan, yönetim, teknik kadro, futbolcularımızın heyecanı istek ve arzuları, mücadele gücünü yükselterek, takım halinde kenetlendik. Kilit maçlarda aldığımız önemli sonuçların ardından tarihinde ilk kez mücadele ettiğimiz Aksa 1.Lig’de play-out oynamadan ligi mutlu sonla noktalamanın sevinci yaşıyoruz” dedi. Ogan “Başkanımız Derviş Hulusioğlu yönetimi, teknik kadromuzla birlikte daralan kadro ve gençlerle birlikte tüm olumsuzluklara rağmen bıkmadan usanmadan, asla vazgeçmeden, terinin son damlasına kadar sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerimizle İncirli’yi “karanlıktan aydınlığa” çıkarmanın mutluluğu yanı sıra haklı gurur yaşayarak, gönül rahatlığıyla sezonu noktaladık” ifadelerini kullandı. Ahmet Ogan, sezon sonuna kadar her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, yanlarında olan başkan Derviş Hulusioğlu, İsmet Deniz, Ozan Alkan, Tahir Aksulu, Hüseyin Sertce ve yönetimdeki arkadaşlara, maddi manevi yanlarında olan muhtar Mustafa Yeşilleme’ye, Beyarmudu Belediye başkanı İlke Edip, meclis üyeleri ve çalışanlarına, Narin Unlu Mamülleri sahibi Hulus Hulusioğlu’na ve tüm sponsorlara, görev yaptıkları 7 haftalık periyotta sevgi, saygı çerçevesinde işini en iyi şekilde özveriyle mücadele eden futbolculara, destek olan taraftarlara, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş ve kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman’la birlikte çok teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.