“İnanılmaz heyecanlıyım”

“İnanılmaz heyecanlıyım”

Binatlı’da takımın başına getirilen Kemal Yürekli, futbolcu olarak ayrıldığı 1997 yılından sonra camiaya 24 yıl sonra teknik adam olarak geri döndü

A+A-

Binatlı, Gökmen Davutoğlu’ndan boşalan teknik adamlık görevine Kemal Yürekli’yi getirdi. Taraflar arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı. Bu hafta Merit Alsancak Yeşilova’ya konuk olacak Binatlı’nın maçını izleyecek olan Yürekli ve ekibi, hafta başından itibaren çalışmalara başlayacak. Yürekli’nin yardımcı antrenörlük görevini Niyazi Özekmekçi yapacak, kaleci antrenörü görevini de Ahmet Çeliker üstlenecek.

 

İlk maç Baf Ülkü Yurdu derbisi

Binatlı’da göreve gelen Kemal Yürekli ve ekibinin ilk sınavı, Süper Lig’in beşinci haftasında oynanacak olan Güzelyurt derbisi olacak. Karşılaşma 15 Ekim Cuma günü Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak.

 

1997’de futbolcu olarak ayrıldı, 2021’de teknik adam olarak döndü

Kemal Yürekli’nin Binatlı’ya dönüşü, beraberinde de ilginç bir hikayeyi getiriyor. Altyapısından yetiştiği ve A takımda forma giydiği Binatlı’ya bu sefer teknik adam olarak dönen Kemal Yürekli, 24 yıl sonra camiaya dönüş yapmış olacak.

 

Gençlik Gücü’ne teşekkür

Varılan anlaşma sonrasında Yenidüzen’e açıklama yapan Kemal Yürekli, sözlerine son olarak çalıştığı China Bazaar Gençlik Gücü’ne teşekkür ederek başladı. Yürekli, Bir süre önce dostça yolları ayırdıkları Gençlik Gücü’nde başta Suma Zafer olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

Yürekli: Farklı duygular içerisindeyim

Binatlı için “Doğup büyüdüğüm yer” ifadelerini kullanan Yürekli, “Farklı duygular içerisindeyim. 1997’den bu yana uzak kaldım. Orada ailemiz, dostlarımız var. Bir aile ortamı var. Yabancılık çekeceğimizi düşünmüyorum” dedi.

 

“İnanılmaz heyecanlıyım”

Yıllar sonra yeniden Binatlı’ya dönüşü ile ilgili olarak “Güzel duygular içindeyim, inanılmaz heyecanlıyım” diyen Kemal Yürekli, “Zor bir karar aldım. Çünkü dört beş yıl önce Ülkü Yurdu camiasında görev yaptım. İki kulüp arasında her zaman dostane bir ilişki var. Orada da bizi desteklediler. İlk maç onlarla olacak. Bundan dolayı değişik duygular içerisindeyim” açıklamasını yaptı.

 

“Sabretmelerini istedik”

Cumartesi günü Binatlı’nın Merit Alsancak Yeşilova ile oynayacağı maçı izleyeceklerini, pazartesi de göreve başlayacaklarını aktaran Kemal Yürekli, “Baf Ülkü Yurdu ile oynayacakları derbiyi antrenörlük ve futbolculuk döneminde her iki tarafta da yaşadığını söyledi. Yürekli, yönetimle yaptıkları görüşmede sabretmelerini istediklerini, güzel bir takım yaratabileceklerini aktardıklarını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 876 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.