“İnancını yitirmiş bir yönetim var”

“İnancını yitirmiş bir yönetim var”

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, son dönemde yaşananların camiayı oldukça etkilediğini belirtti

A+A-

Mesarya Spor Kulübü Teknik Direktörü Nazım Aktunç, camianın darmadağın, yönetim kurulunun inançlarını yitirmiş durumda olduğunu belirtti. 2-0 kaybettikleri Doğan Türk Birliği maçının ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol programına konuşan Aktunç, kupada Mağusa Türk Gücü ile oynadıkları çeyrek final maçlarındaki hakem kararlarına değinirken, “MTG’nin galibiyetiyle ilgili bir sıkıntım yok. Bizim iki MTG maçında altı tane penaltımız verilmedi. İlk maçta dört, ikinci maçta iki tane. Bir tanesi bile çalınmadı. İkinci maçta Lawrence’ın çift sarı kartla oyundan atılması lazımdı. İki maça aynı yardımcı hakem verildi. Tabi çok iyi oynadığımız ancak kaçırdığımız pozisyonlar da var. Bu yıkımı DTB maçında atamadık, ince ince doğrama var ya, ince ince doğrandık” dedi.

 

Aktunç: Bu işleri yapmaya değer mi diye düşünmeye başladılar

“Yöneticilerimiz tırnağı ile kazıyarak geldiği kulüpte bu işleri bırakma durumdadır” diyen Nazım Aktunç, “Halil başkan seneye devam etmek istemiyor. Hevesleri kaçtı. Uzun yıllar futbolun içinde biri olarak gözümün önündekilere bakarım. Ama gerekli desteği görmediğimizi, yorumların gerekli şekilde yapılmadığını düşünüyorum” dedi. Takımın grup sayfasında bazı oyuncular arasında futbolu bırakmayı bile düşünenler olduğunu söyleyen Aktunç, “Bu insanlar (yönetim) lige renk katmaya çalışıyorlar. İyi giden bir camia var ama resmen önümüz kesildi. Bu işleri yapmaya değer mi diye düşünmeye başladılar” ifadelerini kullandı.

 

“Spor yazarları haklı ancak biz kimi kınayalım?”

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin oyuncuları Ertaç Taşkıran’ın basına yönelik söylemleri nedeniyle kınanması konusu ile ilgili olarak Nazım Aktunç, “Ertaç’ı savunmak ya da o olaydan bahsetmek istemiyorum. Ertaç bir söylemde bulundu. Ben duymadım maçtan sonra ve bunun sonucunda da spor basınından kınama aldı. Gayet doğaldır. Bunu savunmayacağım. Ben soruyorum o zaman. Net penaltıları verilmeyen, iyi oyun oynayan, MTG’yi elemeye yakın bir takım. Biz kimi kınayacağız? Spor yazarları haklıdır. Onları demiyorum. Ama biz kimi kınayacağız?” görüşlerini belirtti.

Bu haber toplam 1694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.