İmzalar yayınlar için atıldı

İmzalar yayınlar için atıldı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Miracle Spor TV arasında AKSA Süper Lig ve Northernland Kıbrıs Kupası yayın sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Tören Golden Tulip Otel’de gerçekleşirken imza töreni hazırlanan görselin yayınlanması ile başladı. Ardından sırası ile Tugay Kerimoğlu, İlker Yağcıoğlu, Barış Özbek, KTSYD Başkanı Necati Özsoy, Miracle Medya adına Ebru Törehan ile Hakan Törehan ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu birer konuşma yaptı.

 

Ebru Törehan: Kıbrıs’ın sesini hep birlikte tüm dünyaya yayalım

Törende konuşan Ebru Törehan, vizyon ve misyonlarının sporun, sporcuların ve spor basının daha iyi yerlere gelmesi olduğunu belirtti. “Hep birlikte bir olarak Miracle Medya ile birlikte artık Kıbrıs’taki futboldaki bazı ambargoları yıkmamız gerektiğini düşünüyoruz, buna en güzel cevap spordur” diyen Törehan, “Kıbrıs’ın sesini hep birlikte tüm dünyaya yayalım” ifadelerini kullandı.

 

Hakan Törehan: Bu projeyle beraber tetiklenecek bir sürü proje var

Törende konuşma yapan Hakan Törehan ise ortaya bir niyet koyduklarını ve bunu olumlu karşılayan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na teşekkür etti. Törehan, “Bu projeyle beraber tetiklenecek bir sürü proje var. Kulüplerin daha sürdürülebilir ekonomiye kavuşmaları, sporcuların kazandıklarını büyütebilecekleri bir yapıyı yaratabiliriz. Şu an iyi bir noktadayız, çok iyi bir ekibimiz var” açıklamasını yaptı.

 

Sertoğlu: Tanınmışlığa bir adım olacak

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu konuşmasında yıllardır arzuladıkları ve hayalini kurdukları bir şeyin gerçek olduğunu belirtirken BRTK’ya uzun yıllar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

“Yıllarca biz bunun nasıl kalitesini artırırız diye düşündük. Futbolla yatan, kalkan bir aile, inşallah bu heves, hırs, istek hiç bitmez” diyen Sertoğlu, “Çünkü genelde Kıbrıs Türk futbolu ve gençleri bundan faydalanacak. Kıbrıs’ın gençleri geleceği demek. Tanınmışlığa bir adım olacak. Devlet de artık statlara yatırım yapmak zorundadır. Futbol Federasyonu’nun aradığı ama bulamadığı bir olaydı bu, gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

 

İmzalar atıldı

Konuşmaların ardından protokole KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Hakan Törehan’ın yanı sıra Ebru Törehan ve KTFF 2. Başkanvekili Hüseyin Duvarcı imza koydu. Günün anısına ayrıca Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu’na KKTC Milli Takım forması hediye edildi.

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.