İmzalar "PERA Larnaka Gençler Birliği" için atıldı

İmzalar "PERA Larnaka Gençler Birliği" için atıldı

Birinci Lig ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği ile Pera Mackenzie arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

A+A-

Bir süre önce İskele bölgesinde hizmet vermeye başlayan Pera Mackenzie, Larnaka Gençler Birliği’nin isim sponsoru oldu. Söz konusu isim hakkı sözleşmesi Pera Mackenzie’de imzalanırken anlaşmayı NorthernLand Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt ile Larnaka Gençler Birliği Başkanı Metin Menteş imzaladı. Anlaşma çerçevesinde futbol takımlarının adı 2022-23 futbol sezonunda PERA Larnaka Gençler Birliği olarak anılacak.

                                                

Kanat: Bölge gençliğine hayırlı olsun

İmza töreninde ilk sözü alan Larnaka Gençler Birliği Asbaşkanı Cem Kanat, bölgede büyük yatırımları olan NorthernLand ile isim sponsorluğu konusunda anlaştıklarını belirtti. Şirketin yönetim kurulu başkanı Koral Bozkurt’a kurulduğu günden bu güne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür eden Kanat, bölge gençliğine anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

peralgb2.jpg

Bozkurt: Yatırım yaptığımız bölgelere sosyal anlamda da destek oluyoruz

NorthernLand Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Mağusa Türk Gücü Başkanı olan Koral Bozkurt ise konuşmasına Larnaka Gençler Birliği’ne teşekkür ederek başladı. Hem NorthernLand hem de Mağusa Türk Gücü olarak ülke gençliği için çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Bozkurt, İskele’nin ailevi açıdan da kendisi için önemine vurgu yaparak “Biz NorthernLand olarak yatırım yaptığımız bölgelere sosyal anlamda da destek olma misyonuna sahibiz. Önceden de Gençler Birliği’ne olan katkılarımızı bu yıl daha da yükselttik. Umarım gelecek yıl Gençler Birliği Süper Lig’e yükselecek. Amacımız bu” açıklamasını yaptı.

Bu anlaşmayı yaparken Mağusa Türk Gücü’nü ayrı, Larnaka Gençler Birliği’ni ayrı tuttuklarını söyleyen Başkan Bozkurt, “Ben MTG başkanı olarak bir camiayı temsil ediyorum. İlk etapta Larnaka Gençler Birliği ile anlaşmamız bir yıl olacak. Biz isim sponsoru olurken MTG kaynakları da belli ölçüde kullanılacak. Tabi belli bir miktar ödenerek. İki kulübün menfaatleri korunarak bu yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

Menteş: Umarım bu yıl Süper Lig’e çıkacağız

Anlaşma ile ilgili görüşlerini aktaran Larnaka Gençler Birliği Başkanı Metin Menteş ise duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçmişte ve şimdi Koral Bozkurt’a katkılarından dolayı teşekkür eden Menteş, “Umarım bu yıl Süper Lig’e çıkacağız. İddialıyız. Herkese yeni sezonda başarılar dilerim” dedi. Ardından her iki başkan anlaşmaya imza attı.

peralgb3.jpg

Yeniler formayı giydi

Anlaşmanın imzalanmasının ardından Larnaka Gençler Birliği’nin yeni transferleri İsmet Özalp, Barın Bozak, Abdulaziz Köse, Yekta Polat ve Selkan Deniz ile Oğuzhan Yaraşık formayı giyerek başkanlar Koral Bozkurt ve Metin Menteş ile objektiflere poz verdi.

Bu haber toplam 714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.