İmzalar “Cedi Osman Academy Kıbrıs” için atıldı

İmzalar “Cedi Osman Academy Kıbrıs” için atıldı

Basketbol hayatını NBA’de San Antonio Spurs forması altında sürdüren Makedon asıllı Türk basketbolcu Cedi Osman’ın adını taşıdığı “Cedi Osman Academy” Kıbrıs’a geliyor.

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Uraz Şentürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Cedi Osman Academy Kıbrıs” için protokolün imzalandığını duyurdu. İlerleyen aylarda faaliyetlerin başlaması beklenilen akademi ile ilgili Şentürk yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

“İlerleyen dönemde basketbola katkı vermeye devam edecek ve Cedi Osman Academy markasını KKTC’mizdeki çocuklar ve gençlerle buluşturacak olmanın mutluluğu ile bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Türkiye genelinde 50+ franchise basketbol akademisi bulunan Cedi Osman Academy ile franchise anlaşmamızı bugün İstanbul ofisimizde finalledik. Farklı yeni atılımlar yapmaya hazırlandığım bugünlerde spora ve gençlere de katkı koymaya devam etmek benim için çok değerlidir. Türkiye bağlantıları, oyuncu raporlama sistemi ve takip mekanizmalarımız ile global ağa daha entegre bir yapı oluşturmayı planlıyoruz. Ana hedefimiz ise daha fazla çocuğun ve gencin basketbol oynaması ve ülkemizdeki akademi sayılarının doğru kalite ile daha fazla artmasıdır.”

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.