İlkokul futbolda finalistler belirlendi

İlkokul futbolda finalistler belirlendi

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Birimi tarafından düzenlenen İlkokullu Küçükler  Futbol Final Birinciliği’nde yarı final maçları bugün oynandı.

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Birimi tarafından düzenlenen İlkokullu Küçükler  Futbol Final Birinciliği’nde yarı final maçları bugün oynandı. Yusuf Kaptan Sahası’nda yer alan yarı final karşılaşmaları neticesinde finale yükselen takımlar Levent İlkokulu ile Girne Amerikan İlkokulu oldu.

 

Kazananları penaltılar belirledi

Günün ilk yarı finalinde Levent İlkokulu ile Necati Taşkın İlkokulu arasındaki mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazken rakibini seri penaltı atışlarında 5-3 mağlup eden Levent İlkokulu finale yükseldi.

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu ile Girne Amerikan İlkokulu arasındaki yarı final maçının kazananı da penaltılarla belli oldu. Normal süresi 2-2 biten karşılaşmada penaltı atışlarında rakibine 6-5 üstünlük kuran Girne Amerikan İlkokulu finalde Levent İlkokulu’nun rakibi oldu.

 

Üçüncülük ve final maçları yarın

İlkokullu Küçükler Futbol Final Birinciliği’nde yarın üçüncülük ve final karşılaşmaları Yusuf Kaptan Sahası’nda oynanacak. Saat 10.00’da Necati Taşkın İlkokulu ile Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu üçüncülük için rakip olacak. Saat 10.45’te ise Levent İlkokulu ile Girne Amerikan İlkokulu finalde karşı karşıya gelecek.

 

Fotoğraf: Burahn GÜRKAN

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.