İlk yarının serileri

İlk yarının serileri

AKSA Süper Lig’in ilk yarısında en iyi galibiyet serisini yakalayan ekip Türk Ocağı oldu

A+A-

AKSA Süper Lig’in ilk yarısında oynanan 15 haftalık periyotta takımlar galibiyet ve mağlubiyet serileri yakaladı. Galibiyetleri ile ligin en iyi çıkışını yapan ve seri yakalayan ekip Türk Ocağı olurken, mağlubiyet serisinde Girne Halk Evi ön planda.

 

En iyi galibiyet serisi Ocak’ta

Ligin ilk devresinde en iyi galibiyet serisini Türk Ocağı elde etti. Girne’nin sarı siyahlı ekibi kötü başladığı sezonun 8’inci haftasında 13’üncü haftasına kadar üst üste aldığı 6 galibiyetle dikkat çekti. Türk Ocağı’nın ardından en iyi galibiyet serisinin sahipleri ise ilk devreyi lider olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü ile Göçmenköy. Yeşil sarılı ekip 9-12. haftalar arasındaki 4 maçlık galibiyet serisi yakalarken, Göçmenköy 10-13. haftalar arasındaki seri ile ikinci sırada yer aldı.

 

Mağlubiyet serisi GHE’de

Ligin ilk yarısındaki mağlubiyet serisinin sahibi ise Girne Halk Evi. Ligin Girne ekibi 8 ile 14. haftalar arasında oynadığı 7 maçın tamamından da mağlubiyetle ayrıldı. Halk Evi’nin ardından beş maçlık yenilgi serileriyle Baf Ülkü Yurdu ve Hamitköy takımları yer aldı.

 

Yenilmeme serisi Yeşilova’nın

İlk devrede oynanan 15 haftalık periyotta ise mağlubiyet yaşamadan seri yakalayan ekip ise Merit Alsancak Yeşilova oldu. Alsancak ekibi ilk haftadan 10’uncu haftaya kadar yenilmezken ligdeki ilk mağlubiyetini 11’nci haftada yaşadı. Yeşilova’nın ardından 9 maçlık yenilmeme serisi ile Türk Ocağı geldi. Sarı siyahlılar 5-13. haftalar arasında yenilgi yaşamadı.

 

En uzun galibiyet hasreti Baf’ın

Ligin en uzun galibiyet hasretini yaşayan ekip ise Baf Ülkü Yurdu oldu. Güzelyurt ekibi ilk devredeki tek galibiyetini devrenin son maçı olan 15’nci haftada aldı. O hafta öncesi oynadığı 14 maçta ise galibiyet çıkaramadı.

seriiii.jpg

Bu haber toplam 750 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.