İlk yarının centilmenleri

İlk yarının centilmenleri

KTFF tarafından uygulanan CentilmenLig’de ilk yarının centilmenleri belli oldu.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından verilen disiplin cezaları baz alınarak yayınlanan Centilmenlig puan durumlarında ilk yarının liderleri belli oldu. AKSA liglerinde A2 takımların eksik maçları olmasından dolayı henüz ilk yarı puan durumu netleşmezken A takımların puan durumlarında Süper Lig’de Miracle Değirmenlik, Birinci Lig’de ise Girne Halk Evi elde ettikleri puanlarla ilk yarıyı ilk sırada bitiren ekipler oldular.

İlk yarının lideri Değirmenlik

Süper Lig’de 14. haftada bu sezon ilk kez ilk sıraya yükselen Miracle Değirmenlik, son haftada ilk sırayı bırakmazken devre arasına 45 ceza puanı ile puan sıralamasının ilk basamağında girdi. Değirmenlik’in ardından sezon içerisinde birkaç kez zirveye yükselen Mesarya, 54 puanla ikinci sırada yer aldı. İlk yarının en centilmen üçüncü takımı ise 70 puanla Çetinkaya oldu. Süper Lig’de ilk yarıyı son sırada tamamlayan takım 193 puan ile Merit Alsancak Yeşilova oldu.

Halk Evi zirveyi bırakmadı

Birinci Lig’de ilk yarıyı 14 ceza puanı ile Girne Halk Evi lider tamamladı. Girne Halk Evi, 6 haftada ilk sıraya yükselirken, o haftadan sonra ilk basamağı bırakmadan devre arasına zirvede girdi. Girne Halk Evi’nin ardından 48 puanla Pera Larnaka Gençler Birliği, 87 puanla Esentepe yer aldı. Birinci Lig’de ilk yarıyı son sırada tamamlayan takım ise 465 ceza puanı ile Yalova oldu.

kkk.jpgddd-001.jpg

O: Oynanan Maç

SK: Sarı Kart (3)

KK: Kırmızı Kart (8)

YİH: Yönetici, Teknik Adamlar veya Kulüp personellerinin gördükleri kırmızı kart ve Maç Cezaları (8)

HM: Hak Mahrumiyeti (15) Ömür Boyu (2000), Stadyuma Giriş Yasağı (15)

SHK: Saha Kapatma (30)

SO: Seyircisiz Oynama (40)

PC: Saha Olayları ve Çirkin Kötü Tezahürat Eylemi Nedeniyle Para Cezası (Her 2.000 TL için 3 puan, müsabaka başına maksimum 30 puan)

DĞR: Diğer Ceza Puanları ( Lisansın Askıya Alınması (12), Lisansın İptali (2000), Takım halinde sportmenliğe aykırı hareket (20))

CHD: Cezasız Hafta Değerlendirmesi (-10)

P: Puan

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.