İlk kupayı kim kazanacak?

İlk kupayı kim kazanacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Kupası bugün oynanacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği (KKTFAD), tarihinde ilk kez sezon öncesinde bir kupa maçı düzenliyor.

Dernek tarihinde ilk kez düzenlenen kupada Birinci Lig’de zirveyi hedefleyen Miracle Değirmenlik ile Dem’s Construction Çanakkale karşı karşıya gelecek.

Bu akşam Atatürk Stadı’nda yer alacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Rakibine üstünlük kuracak ekip ilk kupayı kazanmış olacak.

Maçın normal süresi beraberlikle sonuçlanırsa doğrudan penaltı atışlarına gidilecek. Yapılan kura çekimi sonrasında ev sahibi takım olarak Dems C. Çanakkale Kulübü belirlendi.

Dernek lokalindeki dün düzenlenen basın toplantısına M. Değirmenlik kulüp başkanı Hakan Törehan ve teknik adam Özgü Bayraktar ile Dems C. Çanakkale kulüp başkanı Süleyman Can ve teknik adam Ahmet Ogan katıldı. Dernek başkanı Hasan Topaloğlu yaptığı konuşmada bu anlamlı kupayı geleneksel hale getirilerek her yıl oynamak istediklerini belirtirken kupada karşılaşacak her iki takıma teşekkür ederek başarılar diledi. M. Değirmenlik kulüp başkanı ve teknik adamı da uzun bir aradan sonra böyle bir maçla futbola dönmenin heyacanını yaşadıklarını ve ilk kez oynanacak bu kupa maçını kazanmak istediklerini dile getirdiler.

Dems C. Değirmenlik Kulübü başkanı ve teknik adamı da kupayı kazanmak istediklerini ve lig öncesi böyle anlamlı bir maçı kazanarak lige moralli girmek istediklerini söylediler.

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.