İlk finalist Beşiktaş

İlk finalist Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini 3-2 mağlup etti ve kupada finale yükseldi.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, uzatmalara giden maçta rakibini 3-2 maplup ederek Türkiye Kupası'nda finale yükselen ilk ekip oldu.

Siyah beyazlılar mücadeleye hızlı başladı. 17'nci dakikada Vincent Aboubakar'ın şık golüyle öne geçen Beşiktaş, bu golden 5 dakika sonra Vida ile farkı 2'ye çıkardı ve ilk devre Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle bitti.

59'uncu dakikada Deniz Türüç ile umutlanan Başakşehir, aradığı beraberlik golünü 77'nci dakikada buldu. 90 dakika 2-2'lik eşitlikle sonuçlanınca maç uzatmalara gitti. 

Siyah beyazlılarda 102'nci dakikada sahneye çıkan Larin Beşiktaş'ı yeniden üstünlüğe taşıdı. Maç 3-2 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle biterken, siyah beyazlılar, Türkiye Kupası'nın ilk finalisti oldu. 

Kupada diğer yarı final maçı yarın akşam Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. Bu maçı üstünlükle tamamlayan ekip, Beşiktaş'ın finaldeki rakibi olacak.

Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.