“İlk devreye göre daha tecrübeliyiz”

“İlk devreye göre daha tecrübeliyiz”

Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, ikinci devreye yönelik hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Aksa Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, ligin ikinci yarısına yönelik devre arası çalışmalarını sürdürüyor. İkinci yarı hazırlıklarına 5 Ocak’ta kendi tesislerinde başlayan sarı kırmızılı ekip, 11-15 Ocak tarihleri arasında devre arası kampını Kaplıca’da gerçekleştirdi. Bugün Gönyeli ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Mağusa Türk Gücü maçı hazırlıklarına geçecek olan Dumlupınar’da teknik direktör Sedat Devecioğlu hazırlıkların verimli geçtiğini, ilk yarıya oranla 15 maçlık tecrübe edinmiş bir oyuncu toplulukları bulunduğunu ifade etti.

 

Devecioğlu: İyi çalıştık

Çalışmalara 5 Ocak’ta kendi tesislerinde başladıklarını, 11-15 Ocak tarihleri arasında Kaplıca’da kamp yaptıklarını aktaran Sedat Devecioğlu, kampta Düzkaya ile oynadıkları hazırlık maçını 4-0 yendiklerini belirtti. Kampın çok verimli geçtiğini, özellikle Kaplıca sahasının zemininin çok güzel olmasının, futbolcuları çok motive ettiğini ve iyi çalışmalarını sağladığını belirten Devecioğlu, Mehmet Altın dışında kampta tam kadro çalıştıklarını ifade etti. Mehmet Altın’ın da bu haftadan itibaren takıma dahil olduğunu söyleyen genç teknik adam, Çarşamba günü Göçmenköy ile oynadıkları hazırlık maçının 1-1 sonuçlandığını, bugün Gönyeli ile oynayacakları hazırlık maçının ardından artık Mağusa Türk Gücü maçı hazırlıklarına geçeceklerini aktardı.

dumlupinar-2-001.jpg

“15 maçlık bir tecrübe edinen oyuncu topluluğumuz var”

“Genelde çok verimli bir devre arası geçirdiğimizi düşünüyorum. Kampımız da çok güzel geçti” diyerek sözlerini sürdüren Sedat Devecioğlu, “Genç ama ilk devreye göre daha tecrübeli bir takımımız var. En azından 15 maçlık bir tecrübe edinen oyuncu topluluğumuz bulunuyor. Geneli altyapıdan çıkan oyunculardan oluşuyor. Türkkan ve Weston dışında 22,5 yaş ortalamamız söz konusu” dedi.

“Geleceğe yönelik çok önemli bir takım kurgusu, iskelet kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum” diyen Devecioğlu, “Bu yıl olabildiğince sezonu üst sıralarda tamamlayıp, kupada ne kadar gidebilirsek gitmek istiyoruz. Önümüzdeki sezondan itibaren artık zirveye oynayan, kupada da iddialı bir takım olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.