İlk adımı temizlikle attılar

İlk adımı temizlikle attılar

Uzun yıllardır sahalarının yapılmasını bekleyen Geçitkaleliler, sahalarının yapılması sözünü aldıktan sonra Cumartesi günü temizlik çalışması yaptı.

A+A-

Uzun yıllardır saha sıkıntısı çeken, sahalarının yapılmasını bekleyen Geçitkale Günay Spor Kulübü, Spor Dairesi’nin sahayı çimlendirme sözü sonrası ilk iş olarak temizlik çalışması gerçekleştirdiler. Cumartesi günü gerçekleştirilen temizlik projesi kapsamında Geçitkale ve bölge halkından gönüllü katılımcılarla birlikte otlara bürünmül sahada temizlik yapılarak ilk adım atılmış oldu.

 

Söz alındı, ilk adım temizlikle atıldı

Yedi yıldır sahası olmadan ülke liglerinde mücadele eden Geçitkale Günay Spor Kulübü, bir süre önce Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan sahanın çimlendirilmesine yönelik söz almıştı. Genç bir yönetimle kulübü daha iyi yerlere taşımak amacıyla bir süredir hareket eden Geçitkale Günay Spor Kulübü, bu sözün ardından Cumartesi günü sahalarının temizliğini gerçekleştirdi.

 

Bulut: “Destekler esirgenmesin”

Geçitkale Günay Spor Kulübü Başkanı Suat Hayri Bulut yaptığı açıklamada temizlik projesine köylerinin yanı sıra bölge halkından gelen kişilerin katkı koyduğunu söyledi. “Bu çalışma ile sahamızı ne kadar çok istediğimizi gösterdik” diyen Bulut, sahanın tamamlanması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarına vurgu yaptı. Bulut, sahanın yapımı için Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Ötaş, Geçitkale ve bölge halkının kendilerine gerekli yardımları esirgememelerini isteyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 2237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.