"İlk A takım golümün galibiyet golü olması büyük sevinç"

"İlk A takım golümün galibiyet golü olması büyük sevinç"

Çetinkaya maçında oyuna sonradan girerek, takımının galibiyet golünü atan Kaan Oytun, "Gönyeli arması altında attığım ilk A takım golümün galibiyet golü olması benim için ayrı bir sevinç oldu" dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig'in 8'inci haftasında bugün Çetinkaya karşısında 90+4'üncü dakikada golünü atıp takımına galibiyeti kazandıran 17 yaşındaki oyuncu Kaan Oytun düşüncelerini SPORYENİ'ye paylaştı.

Golünü attığı için mutlu olduğunu ifade eden genç oyuncu, "Gönyeli formasını terlettiğim için mutluyum. Aynı zamanda Gönyeli arması altında attığım ilk A takım golümün galibiyet golü olması benim için ayrı büyük bir sevinç oldu. Hocamın da bana güvenip, bu şansı vermesi beni ayrı mutlu etti" ifadelerini kullandı. 

"Umarım Gönyeli ile güzel yerlere geliriz..."

Geleceği hakkında da sorulan soruya cevap veren genç oyuncu, Gönyeli'de oynamak istediğini söyledi, "Umarım Gönyeli ile güzel yerlere geliriz ve camiamızı şampiyonluklarla ödüllendiririz" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, Çetinkaya maçının 84'üncü dakikasında oyuna girmiş, 90+4'üncü dakikada golünü atarak büyük sevinç yaşamıştı.

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.