“İkinci devre yine iyi bir Lefke olacak”

“İkinci devre yine iyi bir Lefke olacak”

Lefke’de teknik direktör Çağan Çerkez, devre arası hazırlıklarını ve ikinci devredeki hedeflerini anlattı, “İkinci devre yine iyi bir Lefke olacak, taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” açıklamasını yaptı.

A+A-

AKSA Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’de ikinci devre hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Menekşe beyazlı ekip gerçekleşen kampın ardından hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Çağan Çerkez YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, soğuk havaya rağmen verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Ligin ikinci devresi hakkında da düşüncelerini aktaran Çerkez, ikinci devrede başarılarıyla yine adından söz ettiren bir takım olmak istediklerinin altını çizdi.

 

Çerkez: “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik”

Menekşe beyazlılarda teknik direktör Çağan Çerkez, ikinci devre hazırlıklarının istenilen düzeyde gittiğinin altını çizerek, ikinci devreye en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Hafta içinde gerçekleşen kampın ardından kendi tesislerinde çalışmalarına devam eden Lefke, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.

 

“Ligde pozisyonumuzu bozmak istemiyoruz”

Lefke teknik patronu Çağan Çerkez ikinci yarının çekişmeli geçeceğini söyleyerek şöyle devam etti: “Ligin ikinci yarıları her zaman zor geçer. Bizde bu bilinçle hazırlanıyoruz. Ligin ilk yarısında iyi bir Lefke vardı ve hep konuşuldu. İkinci devre yine iyi bir Lefke olacak. Bunun için çalışıyoruz ve iyi bir Lefke’yi ikinci devrede de izlettirmek istiyoruz. Hedefimiz ligde pozisyonumuzu bozmamak, kupada da sonuna kadar gitmektir. Girne Halk Evi iyi bir ekip, umarım üst tura atlayıp, kupada yolumuza devam ederiz.”

 

“Karadağ ruhunu rakibe yansıtmamız lazım”

Ligin ikinci devresi için Lefke taraftarlarına çağrı yapan Çerkez, “Lefke deplasmanları her zaman rakip için zordur. Çünkü Karadağ ruhu bambaşka. O yüzden taraftarlarımız bizim yanımızda olmalı, bizi desteklemeli ve yalnız bırakmamalı. Lefke’nin bu desteğe ihtiyacı var, umarım bizi yalnız bırakmazlar” şeklinde konuştu.

 

Lefke’nin ilk yarı karnesi

AKSA Süper Lig’de ilk devreyi lider Mağusa Türk Gücü’nün 1 puan gerisinde 28 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Lefke, 15 maç boyunca 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı. Ligin oynandığı esnada ve devre arasında teknik adam değişikliği de yapan Lefke, Çağan Çerkez ile ilk yarıdaki başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 597 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.