İki takımda toplam 20 eksik

İki takımda toplam 20 eksik

Yarın karşılaşacak Medipol Başakşehir ile Trabzonspor’da toplamda 20 futbolcu maçta forma giyemeyecek

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Medipol Başakşehir, yarın Trabzonspor'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Ligde son yedi maçını kazanamayan Medipol Başakşehir, haftaya 24 puanla 18. sırada girdi. Son 6 maçını kazanan Trabzonspor ise 45 puanla 4. sırada yer alıyor.

İki takımda da eksik oyuncu fazlalığı ise dikkat çekiyor.

 

Başakşehir’de 9 oyuncu yok

Turuncu-lacivertli ekipte bu mücadele öncesi sakatlığı bulunan oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor.

İstanbul ekibinde, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Nacer Chadli, Danijel Aleksic, Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner, Junior Caiçara, Bolingoli ve Mete Kaan Demir'in sakatlıkları sürüyor.

 

Trabzonspor’da 11 eksik

Trabzonspor’da kaleciler Uğurcan Çakır ve Erce Kardeşler Covid-19 nedeniyle kadroya alınmazken Trabzonspor kalesini 2003 doğumlu Kağan Moradaoğlu koruyacak.

Trabznspor'da Abdülkadir Ömür yaşadığı sakatlık nedeniyle kapatmıştı. Trondsen ve Parmak da yine sakatlık nedeniyle kadroda yer almayan isimlerin arasında. Nwakaeme ise geçen hafta oynanan Gaziantep FK maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü için görev alamayacak.

Trabzonspor'un eksiklerini Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Erce Kardeşler, Marlon, Serkan Asan, Hosseini, Baker, Nwakaeme, Trondsen, Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak oluşturdu.

Bu haber toplam 913 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.