İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi

İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi

KTFF Soruşturma Merci, AKSA Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya ile Ünimar Maraş’ı, 29’uncu haftada oynanan mücadelede yaşanan saha olayları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk etti.

A+A-

Ayrıca Düzkaya futbolcuları Ali Karal ile Serkan Zeyin, Ünimar Maraş futbolcuları Ramazan Karataş ile Çağrı Özertural da disipline sevk edilen oyuncular oldular. Konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

 

“20898 maç numarasıyla AKSA 1. Lig’de Düzkaya KOSK ile Ünimar Maraş GSK arasında oynanan karşılaşmada çıkan saha olayları sebebiyle Düzkaya KOSK ve Ünimar Maraş GSK’nın Disiplin Talimatı’nın 52.maddesi uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.

 

Ayrıca ilgili maçta olaylara karıştığı raporlardan tespit edilen Düzkaya KOSK’un 105795 lisans numaralı futbolcusu Ali Karal ile 103040 lisans numaralı futbolcusu Serkan Zeyin’in ve Ünimar Maraş GSK’nın 113227 lisans numaralı futbolcusu Ramazan Karataş ile 101070 lisans numaralı Çağrı Özertural’ın Disiplin Talimatı’nın 45.maddesi uyarınca KTFF Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.”

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.