İçerde Gönyeli, dışarda Doğan

İçerde Gönyeli, dışarda Doğan

Süper Lig’in ilk yarısında iç sahada Gönyeli, dış sahada Doğan Türk Birliği performanslarıyla dikkat çekti.

A+A-

Aksa Süper Lig’in ilk yarısının ardından iç ve dış sahada gösterilen performanslar da netlik kazandı. Gönyeli iç sahanın en iyi takımı olurken, dış sahada Doğan Türk Birliği istatistikleri ile dikkat çekti. Gönyeli iç sahada en fazla puan toplayan, en çok galip gelen ve kalesinde en az gol gören takım olurken, Doğan Türk Birliği dış sahada yenilmeyen iki takımdan biri, en çok galip gelen, en çok puan toplayan ve kalesinde en az gol gören takım olarak devreyi tamamladı.

 

İç sahada Gönyeli’den dikkat çeken performans

Aksa Süper Lig’in ilk yarısında Gönyeli evinde elde ettiği sonuçlarla ön plana çıkan takım oldu. Oynadığı 8 maçta 19 puan toplayan Gönyeli, en fazla puan toplayan takım konumunda. En çok galibiyet (6) alan takım olan Gönyeli ayrıca kalesinde en az gol gören (4) takım olarak da ilk yarıyı tamamladı.

İlk yarıda iç sahada en az puan toplayan takım Girne Halk Evi (1) oldu. Halk Evi ayrıca evinde en çok mağlup olan (6) ve kalesinde en fazla gol gören (20) takım olarak devreyi tamamladı.

 

İç sahada en çok gol atanlar Mağusalılar

Süper Lig’in ilk yarısında iç sahada en fazla gol atan takımlar, ligin iki Mağusa bölgesi temsilcisi Mağusa Türk Gücü ve Yonpaş Dumlupınar oldu. Her iki takım ev sahibi oldukları maçlarda rakip filelere 19’ar gol atma başarısı gösterdi. İlk devrede sahasında en az gol atan takımlar ise Binatlı ve Girne Halk Evi (4) takımları oldu.

 

Doğan ve Yeşilova dışarda yenilmedi

Aksa Süper Lig’in ilk yarısında deplasmanlarda mağlup olmayan iki takım söz konusu. Doğan Türk Birliği oynadığı 8 maçta ve Merit Alsancak Yeşilova oynadığı 7 maçta rakiplerine mağlup olmadı. Doğan Türk Birliği dış sahada topladığı 20 puanla en fazla puan toplayan takım oldu. Sarı lacivertli ekip ayrıca birçok istatistikte de ilk sırada yer aldı. DTB dış sahada en çok galip gelen (6) ve kalesinde en az gol gören (3) takım olarak ilk devreyi noktaladı.

 

Dışarda en çok gol atan MTG

İlk yarıda dış sahada en fazla gol atan takım 24 golle devreyi lider olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü oldu. Devrenin dış sahada kalesinde en fazla gol gören takımı ise 24 golle Binatlı olarak kayıtlara geçti.

 

Güzelyurt ekipleri deplasmanda kazanamadı

Ligin ilk yarısında Binatlı dış sahada puan toplayamayan tek takım oldu. Binatlı ayrıca Baf Ülkü Yurdu ile birlikte dış sahada galip gelemeyen iki takım olarak devreyi noktaladı. Dış sahada en az gol atan takım 1 golle Baf Ülkü Yurdu olurken, en çok yenilen takım da yine Güzelyurt bölgesi ekibi olan Binatlı (8) oldu.

111-004.jpg

112-002.jpg

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.