Hisar’da kazanan MTG: 2-1

Hisar’da kazanan MTG: 2-1

K-Pet Süper Lig’in 10. haftasında Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 10. haftasında Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı. Ev sahibi ekibin gollerini 65. dakikada Fırat Ersalan ve 72. dakikada Arif Uysal kaydederken, konuk Küçük Kaymaklı’nın tek sayısı 53. dakikada Uğur Gök’ten geldi. Ev sahibi ekip bu galibiyet ile ligde 2. galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltirken, Küçük Kaymaklı ise üst üste 2. mağlubiyetini alarak 18 puanda kaldı.

 

Hisar’daki performansı dikkat çekiyor

Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan Mağusa Türk Gücü, ligin 6’ncı haftasında Baf Ülkü Yurdu’nu konuk etmiş ve bu karşılaşmada aldığı ağır mağlubiyetten sonra teknik direktörlük değişikliğine gitti. Yeşil sarılı ekip, o haftadan sonra Hisar’da çıktığı iki maçı da kazandı. Mağusa Türk Gücü’nün bu iki karşılaşmada şampiyonluk adaylarından GAÜ Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı’yı da mağlup etmesi, dikkat çekti. 


STAT: Canbulat Stadı

HAKEMLER: Osman Özpaşa**, İsfendiyar Açıksöz**, Necmi Bulut**

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Türkkan Delideniz**, Halil Uçar**, İbrahim Faye**, Sami Ergazi**, Yasin Kurt**, Adil Uçar**, Mehmet Gürlü** (Dk.90+4 Hakan Uluçağ), Samuel Zokou**, Arif Uysal*** (Dk.86 Aziz Duyuran), Fırat Ersalan*** (Dk.89 Erdoğ Barkınay), Halil Turan**

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ufuk Şimşek*, Bahadır Göçben**, Mehmet Kaygısız** (Dk.50 Emmanuel Sarki)**, Turgut Kaan Çoban**, Çağrı Kıral**, Hüseyin Sadıklar**, Mamut Saine**, Tuğrul Çiftçioğlu**, Geofrey Massa* (Dk.74 Hüseyin Adal)*, Uğur Gök**, Musa Şanlıer* (Dk.77 Remzi Betmezoğlu)*

GOLLER: Dk.65 Fırat Ersalan, Dk.72 Arif Uysal (Mağusa Türk Gücü), Dk.53 Uğur Gök(K.Kaymaklı)

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

 

 

Bu haber toplam 1915 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.