Hırvatistan’da başarılı temsiliyet

Hırvatistan’da başarılı temsiliyet

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, Çocuk Fitness Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen IBFF Uluslararası Kış Oyunları Şampiyonası’nda başarılı bir temsiliyet gerçekleştirdi.

A+A-

Organizasyonda yer alan Nev Çocuk Fitness sporcularından Almira Karayusufoğlu şampiyon, Dide Durmazer, Nira Boran ve İrem Harmancı üçünüc, Delfin Üner beşinci ve Ayperi Hafız ise yedinci olma başarısı gösterdi.

Yılın son uluslararası şampiyonası olan organizasyonda 32 farklı ülkeden 2820 sporcu mücadele etti. Nev Çocuk Fitness sporcuları ön eleme, yarı final ve finalde başarı ile mücadele etti. Organizasyonun Uluslararası IBFF başkanı Slobodanka Tintor, federasyon asbaşkanı ve uluslararası hakem Neval Çelebioğlu Akgürgen ile özel bir toplantı yaparak şampiyon ve antrenör 2 sporcu Arif Tuğcan Kondoz ve Coşkun Tast Ateş’i 2023 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na elit sporcu olarak davet etti. Her iki sporcu ile Neval Çelebioğlu Akgürgen, Avrupa Şampiyonası’nda hem eğitmen hem de yönetici olarak görev yapacak.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.