Heyecan Dilekkaya’da başladı

Heyecan Dilekkaya’da başladı

KITMOK 2022 Motokros Şampiyonası’nın ilk yarışı, Pazar günü Dilekkaya’da yapıldı

A+A-

Bu sezon 4 dalda şampiyona gerçekleştirme kararı alan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK), Enduro’nun ardından Pazar günü yapılan yarışla Morokros şampiyonasına da başladı. Toplam 3 yarıştan oluşan KITMOK 2022 Motokros Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı yine Dilekkaya Parkuru’nda yapıldı. Tanısay Petrol’un sponsorluğunda yapılan yarışta; MX1A, MX1B, MX1C, MX2A, MX2B ve Genç Kros olmak üzere 6 sınıfta 20 yarışçı mücadele etti. Aziz Tüfekçi Ltd., Güven Sigorta, Lungo Cafe, WorldTech Büroteknik ve Capital Türk’ün de katkılarıyla gerçekleştirilen yarışın ardından dereceye girenlere kupaları parkurda takdim edildi.

mx1b-birincisi.jpg

Kategorilerde birinciler

KITMOK Başkanı İbrahim Önderoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, yarışçıların ailelerinin de jest olarak kupaları takdim ettiği ödül töreninde MX1A’da Erim Barani birincilik kupasını aldı. Mustafa Dersev ikinci, Ahmet Ömerağa üçüncü oldu.

mx1c-birincisi.jpg

MX1B’de Ahmet Pençe birinci, Gürsel Tanısay ikinci ve Halil Şaban üçüncü oldu. bu sezon ilk kez yarışanların olduğu MX1C sınıfında ise Arcan Tüfekçi birinci oldu. Tüfekçi’yi Ogün Mannaş ve Cemal Semerci takip etti.

mx2a-birincisi.jpg

MX2A’da Barış Hürkol birinci, Taygun Gökte ikinci oldu. MX2B’nin birincisi Mustafa Güçel olurken, Eyüp Saygılı ikinci, Tayfun Öztürk üçüncü oldu. Genç Kros sınıfında ise Kayra Zort birincilik kupasını, Cengiz Bergün ikincilik kupasını aldı. Çok sayıda seyircinin doldurduğu parkur çevresinde renkli görüntüler oluştu. Yarışanlar ve izleyenler keyifli bir gün geçirdiler.

toplu.jpg

Dereceye girenler:

MX1A

1.Erim Barani 69

2.Mustafa Dersev 500

3.Ahmet Ömerağa 73

 

MX1B

1.Ahmet Pençe 235

2.Gürel Tanısay 227

3.Halil Şaban 478

 

MX1C

1.Arcan Tüfekçi 115

2.Ogün Mannaş 249

3.Cemal Semerci 83

 

MX2A

1.Barış Hürkol 27

2.Taygun Gökte 311

 

MX2B

1.Mustafa Güçel 515

2.Eyüp Saygılı 150

3.Tayfun Öztürk 288

 

Genç Kros

1.Kayra Zort 7

2.Cengiz Bergün 46

Bu haber toplam 810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.