“Herkesin gönlüne göre güzel bir sezon diliyorum”

“Herkesin gönlüne göre güzel bir sezon diliyorum”

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Hasan Topaloğlu 2023-2024 sezonu öncesi mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Topaloğlu yeni sezonun tüm kulüplerimiz, teknik adamlarımız, hakemlerimiz, futbolcularımız, basın ve emek veren herkes için hayırlı olmasını diledi.

Topaloğlu’nun mesajı şöyle;

"2023-2024 sezonu AKSA Süper Lig ve AKSA 1.Lig’de heyecan yarın akşam Gazimağusa’da gerçekleşecek süper ligin açılış maçıyla başlıyor. Futbol kitleleri peşinden sürükleyen ve ülkemizde de heyecanın doruk noktası olan Futbolda yeni sezon başlarken 2023-2024 sezonunun keyifli, sakatlıksız ve sorunsuz geçmesini temenni ederim.

Futbolseverlerin heyecanla beklediği yeni sezonda kulüplerimize, antrenörlerimize, hakemlerimize, futbolcularımıza ve bunları vitrine taşıyacak olan basına başarılar diler daha kaliteli heyecanlı bir lig temenni ediyorum.

Yaklaşık olarak 10 ay sürecek bu uzun lig serüveninin sonunda hak edenin kazandığı ve şampiyonluk yarışının yanı sıra, ligde kalma ve terfi müsabakalarının da seyir zevki yüksek geçmesini dilerken dostluğun ön planda olması en büyük arzumdur.

Teknik adamlar ile kulüpler arasında ayrılıklar mutlak olacaktır. Sezon başında nasıl dostça anlaşma yapıldıysa ayrılırken de dostça ayrılıkların olmasına dikkat edilmesini rica ediyorum.

Sözlerimi bitirirken tüm başkan, yönetici, antrenör, hakem, futbolcu, kulüp personeli, taraftar ve basın emekçilerine teşekkür ederken yağmur, çamur, sıcak ve soğuk demeden büyük bir fedakarlıkla görev yapacak olan tüm hocalarımıza başarılar dilerim.

Herkesin gönlüne göre güzel bir sezon diliyorum…"

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.