“Herkes ciddiye alsın”

“Herkes ciddiye alsın”

Covid 19 testi pozitif çıkan ve durumu gayet iyi olan futbol hakemi Serhan Şimşek, YENİDÜZEN'e açıklamalarda bulundu.

A+A-

“BU İŞİN ŞAKASI YOK”… Serhan Şimşek: “Durumum gayet iyi. Herhangi bir semptom göstermiyorum. Herkes kendi önlemini alsın. Sorumluluğumuzu yerine getirmediğimiz takdirde bu durum başkalarını olumsuz etkileyebilir. Bu olayı herkes ciddiye alsın. Bu işin şakası yok. Ben bunu anladım”

YENİDÜZEN Spor Servisi

Mahkemelerde çalışan ve rutin yapılan Covid 19 test sonucu pozitif çıkan futbol hakemlerinden Serhan Şimşek, YENİDÜZEN’e konuştu. Şimşek sağlık durumunun iyi olduğunu, herhangi bir semptomunun olmadığını belirterek herkesin salgını ciddiye almasını istedi, “Bu işin şakası yok, ben bunu anladım” dedi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık Özbilgehan ise yaptığı açıklamada Şimşek’e geçmiş olsun dileklerini sunarken, hakemlerin toplu antrenman ve benzeri çalışma yapmadığı için Şimşek’in camiadan herhangi biri ile temaslı olmadığını duyurdu.

 

Şimşek: Gayet iyiyim

Yenidüzen’e konuşan Serhan Şimşek, gayet iyi olduğunu ve herhangi bir semptom göstermediğini belirtti. Ateşinin 36 derece civarında olduğunu, çekilen tomografisinin de temiz olduğunu, kontrollerin devam ettiğini belirtirken, görev yaptığı mahkemelerde yapılan test sonrası pozitif olduğunu öğrenerek önceki gece yarısında hastanede kontrol altına aldığını aktardı. Şimşek pandemi hastanesi olarak açılan yerde bulunduğunu, şartların çok iyi olduğunu dile getirdi.

 

“Bu olayı herkes ciddiye alsın”

Ülkemizde son günlerde artan vakalarla ilgili görüşlerini aktaran Şimşek, salgından korunmak için belirtilen kurallara mutlaka uyulması gerektiğini vurguladı. Şimşek, “Herkes kendi önlemini alsın. Sorumluluğumuzu yerine getirmediğimiz takdirde bu durum başkalarını olumsuz etkileyebilir. Bu olayı herkes ciddiye alsın. Bu işin şakası yok. Ben bunu anladım” dedi. Şimşek gayet iyi olduğunu ifade ederken, yakınlarına ve sevenlerine ilgilerinden dolayı da teşekkür etti.

Bu haber toplam 2752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.