“Herhangi bir bilgimiz yok”

“Herhangi bir bilgimiz yok”

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde Başkan Koral Bozkurt, Kırgızistan’da 15 Kasım’da son Süper Lig şampiyonu olarak maç yapacakları yönündeki gelişmelerle ilgili kendilerine herhangi bir bilginin verilmediğini ifade etti.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde Başkan Koral Bozkurt, Kırgızistan’da 15 Kasım’da son Süper Lig şampiyonu olarak maç yapacakları yönündeki gelişmelerle ilgili kendilerine herhangi bir bilginin verilmediğini ifade etti. Başkan Bozkurt ayrıca önümüzdeki hafta gerçekleşecek genel kurulda tek aday olarak yer alacak olması ile ilgili olarak da Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu.

 

Bozkurt: Kırgızistan ile ilgili bize herhangi bir bilgi verilmedi

Geçtiğimiz gün Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen’in spordan sorumlu Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’ya yaptığı ziyaretle ilgili federasyon tarafından yapılan açıklamada 15 Kasım’da Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün Kırgızistan’a maç yapmaya gideceğini duyurmuştu. Açıklamada ayrıca LTTFF’den bir takımın da kafilede yer alacağı belirtilmişti.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, kendilerine bu yönde bir bilgi verilmediğini belirtti. Bozkurt gelişmeleri basından gördüklerini aktarırken, “Bize herhangi bir bilgi verilmedi. Konuya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun nasıl yaklaşacağı önemli. Devam eden bir lig içinde nasıl olacak, ben çok mümkün görmüyorum. Ama federasyonumuz tamam derse oynayabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

“Öncelikli hedefimiz bu süreci atlatmak”

Mağusa Türk Gücü’nde Olağan Genel Kurul 5 Ağustos 2021 Perşembe günü gerçekleştirecek. Genel kurulda aday olacağını duyuran Koral Bozkurt, yeni dönem ile ilgili görüşlerini de aktardı.

Dünyanın Covid-19’dan dolayı zor bir dönemden geçtiğini, bunun zorluklarının iş hayatlarına da yansıdığını belirten Bozkurt, “Tabii böyle bir dönemde devam etmek zorunluluk. Çünkü camialar için başkan bulmak da bu dönemde zor. Devam eden başkanlar elini taşın altına koyuyorlar. Şu anki ilk hedefimiz bu dönemi yaşayıp, atlatmak” ifadelerini kullandı.

Bozkurt, geçtiğimiz yıl kulüp olarak tesis yapma kararı aldıklarını ancak bir takım yaşadıkları zorluklardan sonra yapamadıklarını hatırlatırken, yeni dönemde tesisleşme yönünden adımlarının olmayacağını belirtti. “Yeni dönemde tekrardan sportif başarılara devam etmek istiyoruz” açıklamasını yapan Bozkurt, “Tekrar şampiyonluklarla beraber altyapılarımızın devamı da bu başarılarla beraber bizim için önemli” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.