“Her şey Gençler Birliği için”

“Her şey Gençler Birliği için”

Gençler Birliği Spor Kulübü’ne, İskele Kaymakamlığı el koydu. El koyma işleminin ardından Gençler Birliği sevdalısı iş insanı İlker Züğürt başkan adayı olduğunu belirtti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’e şampiyonluk hesapları ile çıkan ancak ilk yarının tamamlanması ile birlikte içinde bulunduğu maddi sorunlar nedeniyle Play-out maçları sonunda ligde kalma başarısı gösteren Gençler Birliği Spor Kulübü yönetiminin tüm faaliyetleri Merkez Kaymakamlığı emri ile İskele Kaymakamlığı tarafından durduruldu. Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan’dan alınan bilgiye göre, İskele Kaymakamlığı’nın, dağıtımını Spor Dairesi ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na yaptığı resmi bir yazıyı kulüp yönetimine göndererek, kulüple ilgili gerek maddi, gerek sportif, gerek sosyal anlamda tüm faaliyetlerden men ettiğini bildirdi. Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen olayın ardından kulübe bu dönem zarfında sahip çıkmaya çalışan iş insanı İlker Züğürt, kulübün içinde bulunduğu bu durumdan kurtarma ve kulübü yeniden layık olduğu yerlere taşıya bilme adına ekibi ile birlikte hazır olduğunu belirtti. İlker Züğürt, “Gençler Birliği sevdasının 1974 öncesine dayandığını ve bu sevdanın içinde hiç bitmediğini, sonsuza dek taraftarı olduğum kulübüme hizmet etmek ve laik olduğu yerlere getirmek için başkan adayıyım” açıklamasında bulundu.

 

Züğürt: “G.Birliği ailemden sonra benim her şeyim”

1974 öncesi Larnaka’da dünyaya gelen ve Gençler Birliği’nin maçlarını izleyerek büyüyen, kendisi büyürken de içinde Gençler Birliği sevgisinin büyüdüğünü belirten iş insanı İlker Züğürt, “Kulübün içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmak için benim ve benim gibi G.Birliği sevgisini içinde taşıyan arkadaşlarla birlikte hazırız” dedi. “Son üç dört yıldır ben ve benim gibi İskele’de ikamet etmeyen Larnakalı arkadaşlarla kulüple yakından ilgilenmeye çalıştık ve bizlerden ne isteniyorsa yapmaya gayret ettik” açıklaması yapan İlker Züğürt, “Kulüple ilgili olarak hiç beklemediğimiz bir durum ortaya çıktı ve kulüp çok zor bir dönemden geçti. Eğer gelinen noktada bizlerde bırakıp gidersek kulüp bu zor süreci yaşamaya devam edecek” dedi. İşlerim nedeni ile Lefkoşa’da ikamet etmiş olabilirim ancak öyle bir kurumsal yapı oluşturacağız ki biz oralarda olmasak da işler yolunda olacak” dedi. Gençler Birliği Spor Kulübü’nün “ailemden sonra benim her şeyim” açıklamasını yapan İlker Züğürt, “bir an önce genel kurulun yapılmasını ve göreve başlamaları gerekliliğinin altını çizdi.

 

“Bize kalsa haftaya Cuma günü genel kurulu yapalım” 

Geçtiğimiz Cuma günü İskele Kaymakamlığı kulübün tüm işlemlerini durdurduğunu ve gerekli yerlere resmi yazılar yazarak mevcut yönetimin tüm yetkilerinin alındığını bildirdiğini belirten Züğürt, “Şimdi bugünden itibaren kaymakamlıkça onaylanacak üyelerden üç kişi kulübü genel kurula taşımasını talep edeceğiz” dedi. İlker Züğürt “Bu işlemler ne kadar erken olursa kulüp için o kadar iyi olur açıklaması yaparken, “Kulübü genel kurula taşımak için benimle birlikte kulüp üyesi olan akrabam Mehmet Züğürt ve Cem Kanat arkadaşım ile birlikte eğer Kaymakamlık da onaylarsa kulübü olağan üstü genel kurula götürmeye hazırız” dedi. Genel kurula başkan adayı olarak girmek istediğini de belirten Züğürt, “Güçlü bir yönetim kurulunun hazır olduğunu, parolalarının da ‘Her şey Gençler Birliği için’ olduğunu” söyledi.

Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.