“Her maçımızı kazanmamız gerekiyor”

“Her maçımızı kazanmamız gerekiyor”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, hem geçen haftaki Göçmenköy galibiyetini, hem de bu hafta sonunda sahalarında oynayacakları Lefke maçı hakkında YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, hem geçen haftaki Göçmenköy galibiyetini, hem de bu hafta sonunda sahalarında oynayacakları Lefke maçı hakkında YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, kendileri için her maçın önemli olduğuna vurgu yaparak, tüm maçları kazanmaları gerektiğini dile getirdi.

 

Oshan: “Kazandığımız için mutluyuz”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan, ikinci devrenin ilk maçlarının her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, Göçmenköy deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Oshan; “Göçmenköy maçında gollerin son bölümde gelmesi benim için pek önemli değildir. Futbol 90 dakikadır ve biz o karşılaşmada iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İkinci devrenin ilk maçları her zaman zordur. Göçmenköy de yaptığı transferlerle yeni bir motivasyon sağlamaya çalıştı. İyi mücadele ettik ve kazandık, kazandığımız için de mutluyuz. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

 

“Bizim için her maç final niteliğindedir”

Tecrübeli teknik adam, lider Mağusa Türk Gücü ile aralarında bulunan 4 puanlık farkı hatırlatarak, her maçın kendileri açısından final niteliğinde olduğunu belirtti. Oshan; “Bildiğiniz üzere lider Mağusa Türk Gücü ile aramızda 4 puan bulunuyor. Bu yüzden bizim her maçımızı kazanmamız gerekiyor. Bizim için her maç final niteliğindedir. Bu süreçte kaybetmemeye çalışacağız. Lefke maçı zor bir maç. Bunun bilincindeyiz. Onlar da ikinci devrenin ilk maçında güzel bir galibiyet aldılar ve Girne’ye moralli gelecekler. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Elimizdeki kadro yeterli bir kadro. Umarım, ilk etapta Hamitköy’ü geçip yolumuza kupa da devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.