“Her geçen gün daha da gelişiyoruz”

“Her geçen gün daha da gelişiyoruz”

AKSA Süper Lig’in Lefkoşa bölgesi ekiplerinden Gönyeli’de keyifler yerinde. Takımın teknik sorumlusu Serkan Önet, ligin başlamasına kısa bir süre kala hazırlık sürecini değerlendirdi, her geçen gün gelişen bir Gönyeli olduğunu ifade etti.

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin teknik sorumlusu Serkan Önet, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gelinen son aşamayı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Önet, takımdan son derece memnun olduğunu ve her geçen gün gelişmekte olan bir Gönyeli olduğunun altını çizdi.

Yeni sezondaki hedeflerini de anlatan Önet, “Hazırlık maçlarında birçok genç oyuncumuza şans verdik, bunu sezon içerisinde de yapacağız. Hem tecrübeli, hem de genç oyuncularımızla yakalanabilecek en iyi sportif başarıyı yakalamak istiyoruz” dedi. 

 

Önet: “Az bir zaman kaldı, eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz”

Gönyeli teknik sorumlusu Serkan Önet hazırlıkların son sürat devam ettiğini ve artık son aşamada olduklarını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda verimli bir kamp dönemini tamamladıktan sonra hazırlık maçlarına devam ettiklerini belirten genç teknik adam, 18 Eylül’e kadar zamanları olduğunu, bu kalan sürede 3 hazırlık maçı daha oynayacaklarını ifade etti. Hazırlık döneminde özellikle ofansif anlamda birçok sıkıntı yaşadıklarını kaydeden, bunu gidermek için çalışmaların devam ettiğini, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Burak Koçar transferiyle o noktadaki eksikliklerin önemli derecede çözülebileceğini aktardı.

 

“Takımımdan memnunum”

Ligin başlamasına sayılı günler kala hazırlık sürecini değerlendiren Önet şöyle devam etti: “Uzunca bir aradan sonra ilk resmi maçımıza 18 Eylül’de çıkacağız. İlk rakibimiz Türk Ocağı ve şu anda artık önümüze odaklandık. O güne kadar eksikliklerimizi giderip, artık tamamen hazır olma hedefindeyiz. Bunun için de en iyi şekilde çalışıyoruz. Antrenmanlara katılım, disiplin, verilen mücadele, arkadaşlık çok iyi… Takımımın her yönünden memnunum. Oyuncular muazzam bir çaba gösteriyor. Oyuncularımızın çok azı daha önce birbiriyle oynama fırsatı bulmuştu. Her geçen gün gelişmekte olan bir Gönyeli var ve bu bizleri oldukça mutlu ediyor.”

 

“Gençlerimizi oynatmaktan çekinmeyeceğiz”

Yeni sezondaki hedeflerden de bahseden Serkan Önet, gençleşmeye dikkat çekti. Önet; “Hazırlık maçlarında birçok genç oyuncumuza şans verdik, bunu sezon içerisinde de yapacağız. Gönyeli’nin altyapısından yetişen çok yetenekli oyuncular var. Gençlerimizi oynatmaktan çekinmeyeceğiz. Hem tecrübeli, hem de genç oyuncularımızla yakalanabilecek en iyi sportif başarıyı yakalamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.